T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

Yedi, içti, çalıştı

Dün öğlen toplanan Galatasaray'da topluca yemek yendi. Akşam ise yeni sezonun ilk çalışmasını yeni transferlerle birlikte yaptı. Resmi imzayı atmayan Ümit Karan da takımla birlikte antrenmana çıktı. İzinli olan milli futbolcular ise katılmadılar.

Yöneticiler de izledi

Galatasaray 2001-2002 sezonunun hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Mircea Lucescu yönetiminde yapılan ilk çalışma, yaklaşık 2 saat sürdü. Isınma hareketlerinin ardından düz koşuyla devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi. Yeni transferler Berkant, Ayhan, Mondragon ile henüz resmi sözleşmeye imza atmamasına rağmen Ümit Karan, Galatasaray ile ilk antrenmanlarına çıktı. Milli futbolculardan Hasan'ın 30 Temmuz'da başlayacak İsviçre kampına takımla birlikte gideceği, Bülent Korkmaz, Ergün ve Ümit'in ise kampa 4 Temmuz'da katılacakları bildirildi.

Yenilere ilgi yoğundu

Sarı-kırmızılı futbolcuların yaptığı antrenman oldukça yorucu, ancak zevkli geçti. Çift kale maçta yeni transferlerden Kolombiyalı kaleci Mondragon kurtarışlarıyla dikkatleri çekti; Berkant, Ayhan ve Ümit Karan da çalışkan bir görüntü verdiler. Sarı-kırmızılıların ilk antrenmanını, bazı yöneticilerle yaklaşık 500 taraftar izledi. Taraftarlar, antrenman sırasında özellikle yeni transferleri alkışladılar. Sarı-kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarına, bugün yapacağı çift antrenmanla devam edecekler. Öte yandan, Galatasaraylı futbolcuların bir bölümü, bugün Bakırköy'deki özel Acıbadem Carousel Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilecek.

Marsilyalı Mario Jardel

BASIN Sözüsü Ali Dürüst, Brezilyalı yıldız Mario Jardel'in Marsilya'ya transferini doğruladı. Fransız kulübüyle her konuda anlaştıklarını belirten Dürüst, transferin gerçekleşmesi için, G.Saray'ın talebi karşısında Marsilya, Fransız Futbol Federasyonu tarafından bütçesinin onaylanmasını bekliyor. Onursal başkan olan Bernard Tapie, birkaç gün içerisinde UEFA'dan gelecek onay sonrasında Jardel için kaynağın bulunacağını belirtti.

DÜRÜST takas yoluyla gelecek olan Leroy ve Perez'in kesinleştiğini, bu konuda Lucescu'nun da onayı bulunduğu, tek problemin + parada olduğunu söyledi. Bu sorunun da Marsilya'dan kaynaklandığını ekleyen Dürüst, "Takımın kampa girecek olması transferi durdurmaz. Görüşmelerimiz her zaman sürecektir. Birkaç gün içinde bu iş karara bağlanır" dedi. Öte yandan G.Saray, yapılan anlaşmaya göre önümüzdeki yıl Lotto firmasından giyinecek.

Spor Yazarları
Elif Aktuğ :
Beşinci mevsim...
 
HERKES MURADINA ERDİ
Beşiktaş'ta 3 sezondur taraftarlarla sürekli problem yaşayan Ayhan, G.Saray'a verilirken orta sola ve ileriye iki genç ve kaliteli takviye yapıldı, üstüne de para alındı.
'Madem öyle, işte böyle'
Eski yönetimin başarılı olduğunu ve misyonunu tamamladığını söyleyen Başkan Yıldırım "Madem beni ısrarla istediniz o zaman Avrupa'ya göre hazırladığım yeni listeyi kabul edin" dedi.
BU GÖCÜ DURDURUN
Türkiye'den umduğunu bulamayan sporcular tek tek başka ülkelere giderken yetkililerin kılı kıpardamıyor. Boks'ta Akın Kuloğlu, Sinan Şamil Sam, Ercüment Aslan ve Nurhan Süleymanoğlu'ndan sonra, Dünya şampiyonumuz Ramazan Palyani de Avrupa'nın yakın markajında. Şampiyonlar aç
UEFA, stadı yemedi!
Fenerbahçe'nin lig şampiyonluğunda büyük rol oynayan Şükrü Saraçoğlu Stadı, dün UEFA yetkilileri tarafından incelendi. Heyetin, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkını kazanan Sarı-lacivertli ekibin, ön elemeyi geçerek bu lige kalması durumunda maçlarını oynayacağı statta yaptığı incelemelerde eksiklikler bulduğu bildirildi. Üç kişiden oluşan heyet tespit edilen eksikliklerle ilgili rapor hazırlayacak.

28 Haziran 2001
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED