AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

T E L E V İ Z Y O N
Dolu dizgin reyting yarışı

Yeni sezonun iddialı dizileri yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Kurtlar Vadisi, Sultan Makamı, Bir İstanbul Masalı ve Gelin reyting için kıyasıya yarışıyor.

GELİN
Başrollerinde Zara ve Fikret Kuşkan'ın oynadığı Gelin'de Bedrettin'in adamları Hazal ve Mustafa'yı yakalıyor. Hazal ve Mustafa bir köy evine sığınırlar. Bedrettin'in adamları peşlerindedir. Bedrettin, Mustafa'nın evinin etrafına da adamlarını yerleştirir. Bu arada Bedrettin'in Zeynep'e duyduğu ilgi de artmıştır. Sonunda Bedrettin'in adamları Hazal'ı yakalar.
Kanal D / 20.30

KURTLAR VADİSİ
Necati Şaşmaz ve Selçuk Yöntem'in başrol oynadığı Kurtlar Vadisi nihayet ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yaz sezonuna girmeden önceki son bölümünde cevapsız kalan 'Kumarhane baskınında kimler öldü, kimler yaralı?', 'Polat, Elif'in başına gelenlerden dolayı suçluluk duyacak mı?', 'Çakır 32 kişinin öldüğü, onlarca insanın yaralandığı baskının intikamını alabilecek mi?' gibi sorular cevap buluyor.
Show TV / 20.30

SULTAN MAKAMI
Sultan Makamı'nda bugün, Asiye'nin kendisine karşı olan ilgisinin azaldığını hisseden Sultan mahalleyi terk etmeye karar veriyor. Sultan, ata doping yapılmasına karşı çıkar ama bunu engelleyemez. Arif, atı yarışlara hazırlamaya başlar. Asiye mektupları yazanın Refik olduğunu öğrenince ne yapacağını şaşırır.
Kanal D / 21.45

BİR İSTANBUL MASALI
Mehmet Aslantuğ ve Ozan Güven'in rol aldığı dizinin ilk bölümünde, Arhan malikanesinde yaza veda partisi başlar. Ömer'in süpriz emeklilik kararı büüyük oğlu Selim'i şaşırtır.
Atv / 21.45


Halı atölyesi kurtulur mu?

Sevilen dizi Zerda'da Zerda'nın gelişi yıkım ekibini bir an durdurmayı başarmıştır. Ama Mahmut kararlıdır. Karısının canı pahasına halı atölyesine gitmiş olması ise, Şahin'i kızdırmıştır. Ertesi gün, o atölyenin kadınlar için ne demek olduğuna tanık olacaktır. Akgül'ün halinden iyice kuşkulanan Hacer, gerçeği gözleriyle görmeye karar verir. Atv / 20.30

 
OTOMOBİL SEKTÖRÜ
HALUK ŞAHİN'LE Derin Haber, manşetlere tırmanan bir haberi ele alıyor. "Otomobil almanın ya da değiştirmenin tam zamanı mı?", "Otomobil fiyatları düştü mü?", "Yeni Taşıt Vergisi ne anlama geliyor?", "Ucuz banka kredileri bir fırsat mı yoksa tuzak mı?" ve "Otomobil dünyasında neler oluyor?" gibi soruların tartışılacağı programa Posta Gazetesi otomobil yazarı Hakan Çelik ve otomobil yarışçısı ve yazarı Didem Çoksayar konuk.
Tv 8 / 23.00

PKK, KADEK, ABD İLİŞKİLERİ
MEHMET ALİ BİRAND ve Rıdvan Akar'ın hazırladığı 32. Gün, PKK dosyası ile ekranda. Programda, süper güçler tarafından önce sırtı sıvazlanan Kürtler'in, sonra nasıl kurban edildiği ekrana geliyor. PKK/KADEK ve Amerika ilişkilerinin de ele alınacağı programda, ABD'nin, Körfez Savaşı'nda Kürt kozunu nasıl kullandığı ve işgalden önce ABD'nin neden PKK ile ilişkiye geçtiği gibi konular yeralıyor.
Cnn Türk / 23.05

New Jersey mafyasına yeni patron
Sopranolar'da, Junior'ın düşü, Tony'nin kabusu haline gelmiştir. Yıllarca ikinci planda kaldıktan sonra, Junior New Jersey'nin yeni patronu haline gelir ve herkesi çıldırtır. Kuralların dışına çıkmakta, işin 'namusunu' lekelemektedir. Tony'nin arkadaşları ona bu konuda bir şeyler yapması gerektiğini söyler.
Tv 8 / 21.00
25 Eylül 2003
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED