AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

E K O N O M İ
Eczacıbaşı'nın annesi vefat etti

Eczacıbaşı Topluluğu'nun kurucusu merhum Dr. Nejat F. Eczacıbaşı'nın eşi, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı'nın annesi Beyhan Eczacıbaşı vefat etti. Eczacıbaşı Holding'ten yapılan açıklamada, dün hayata gözlerini kapayan Beyhan Eczacıbaşı'nın, kalp krizi nedeniyle yatırıldığı Amerikan Hastanesi'nde tedavi gördüğü belirtildi. Açıklamada, Beyhan Eczacıbaşı'nın cenazesinin, bugün kılınacak öğle namazını müteakiben Teşvikiye Camii'nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

Defterdar Boy müsteşar yardımcısı oldu

İstanbul Defterdarı Kadir Boy, Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atandı. Maliye Bakanlığı'nda yapılan atamalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; açık bulunan Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına, Maliye Başmüfettişi Mehmet Kilci ve Tasfiye İşleri Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yüksel Göçer getirildi. n ANKARA

Otokar'dan özel seri minibüs: M-2000s

Otokar, sınırlı sayıda üretilecek özel seri minibüs M-2000 Sport'u piyasaya sundu. Otokar Genel Müdür Yardımcısı H. Basri Akgül, M-2000 Sport'un, yeni nesil dinamik kullanıcılara ve hâlâ içindeki dinamizmi ve meslek aşkını barındıran kullanıcılara hitap ettiğini söyledi. İç ve dış tasarımda yeniliklerle donatılan M-2000 Sport'ta elektrik kumandalı ve resistanslı yan dikiz aynaları, yeni tasarım arka duvar ise aracın dış görünümüne renk katıyor. M-2000 Sport'un en dikkat çekici özelliği ise DVD /VCD/ MP3 çalar sistem ve monitör oldu.

Vitra'dan kompakt banyo sistemi

Vitra'nın küvet ve duş teknesi üzeri kompakt sistemleri, banyoları masaj sistemleri ile rahatlatan konforlu bir mekana dönüştürüyor. Küvet üzeri Vitra Kompakt Sistemler, dört farklı hidromesaj seçeneği sunuyor. 90x90 cm kare formatındaki duş teknesi üzeri Kompakt Sistemler ise banyolarda çok az yer kaplıyor.

Damat-Tween, Atina Olimpiyatı'na sponsor

Damat-Tween-ADV markalarının üreticisi Orka Grup, Atina'da düzenlenen ve dünyanın en tanınmış markalarının boy gösterdiği 2004 olimpiyatlarında yer almanın gururunu yaşıyor. Orka Grup Genel Koordinatörü Osman Arar, global bir marka olmanın verdiği toplumsal sorumluluk bilinciyle olimpiyatlara sponsor olduklarını söyledi.

POAŞ'ın eğitim TIR'ı yoluna devam ediyor

Petrol Ofisi, madeni yağ eğitimi ile tüketicilerini madeni yağ konusunda bilinçlendirmeye devam ediyor. 2004 yılı Temmuz ayı itibari ile yaklaşık 35 bin kişiye eğitim veren Petrol Ofisi, son durakları Rize, Trabzon, Samsun, Çankırı ve Kastamonu'nun ardından sıradaki diğer illerin de katılımı ile bu rakamı yıl sonuna kadar 40.000'in üzerine çıkarmayı hedefliyor.

Tefal shoplarda hediyeli alışveriş

İleri teknoloji ürünleri, satış sonrası hizmetleri ve kaliteli üretimi ile küçük ev aletleri sektöründe adından söz ettiren Tefal, Tefal shoplarda Turbo Pro 525, Virtuose ve Virtuose Elektronik model ütüler, çok pratik ve şık mini ütü masası hediyesi ve fiyatına 5 taksit fırsatı ile satışa sunuyor.



29 Ağustos 2004
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED