T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 6 HAZİRAN 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bu mu kartal duruşu

Siyah-beyazlı kulübün resmi kuruluşları, Beşiktaş Dergisi ve BJK TV'de Tümer'le ilgili küfürlü yayınlar yapılıp, "etekli" sataşmalarda bulunulması kendi taraftarlarının da eleştirisine yol açtı. F.Bahçe'ye yönelik yapılanlar da Beşiktaşlılığa yakıştırılamadı.

Beşiktaşlı taraftarlar, kulübün resmi yayın organları Beşiktaş dergisi ve BJK TV'nin yayınlarına tepki gösterdi. Siyah-beyazlı taraftarlar F.Bahçe ve Tümer ile ilgili yayınları eleştirdi. Dergideki 'Fener bu sana ilk 100. yıl sürprizimiz!", "Sahada-tribünde, bestede-güftede, her zaman her yerde ezer geçeriz" ve sarı-lacivert renklerle yazılmış "Sen Hiç Türkiye Kupası gördün mü?" başlıkları Beşiktaş'a yakıştırılamadı.

TV'DE TÜMER'E

Kulübün televizyonu BJK TV'nin canlı yayınında, bir kişinin etek gösterek, Tümer için, "Sözünde durmadığı için bu etek ona yakışır. Eteği giyerse askerlik sorunu da kökünden çözülür" sözleri de ayrı bir eleştiri konusu oldu. Tümer'in G.Saray maçında taraftarlarla birlikte F.Bahçe'ye küfür ettiği bant da gösterilirken, kulübü arayan taraftarlar, "Dergimiz ve TV'mizden Beşiktaş'a yakışan yayınlar bekliyoruz. Taraftar Tümer'i affetmez ama yapılanlar da doğru değil" dediler.

ÇARŞI DA KARŞI ÇIKTI!

Özellikle ünlü Çarşı Grubu mensupları, bu tip yayınların camiada gerginliğe ve hem F.Bahçe, hem de Tümer'e karşı nefret tohumlarının atılmasına neden olacağı konusunda birleşerek, "Ne olursa olsun Beşiktaş terbiyesinden uzaklaşmamalıyız" diye konuştular. Spor yazarları da Tümer'i rencide edici açıklama ve yayınların hoş olmadığını dile getirip, bunun kulübün resmi yayın organları tarafından ortaya konulmasını ise skandal olarak değerlendirdi.

  • ENGİN ALBAYRAK

    TÜMER: mahkemeye başvuruyor!

    F.Bahçe'ye transferi yüzünden Beşiktaş'ın resmi yayın organlarının şiddetli tepkisini çeken Tümer Metin, yapılan yayınların kendisini rencide ettiğini söyledi. Yakın çevresine "Bana bu yapılmamalıydı" diyen Tümer'in, mahkemeye gideceği öğrenildi.

    Tümer'in, avukatıyla görüştüğü ve tatilden döner dönmez Beşiktaş Televizyonu aleyhine tazminat davası açacağı belirtilirken, "Özellikle başkan Demirören ve yıllar süren hizmetimi bilenlerin buna izin vermesine çok üzüldüm" dediği kaydedildi.

    Beşiktaş yazarları ne diyor?

    TURGUT KOLOĞLUGİL
    Böyle bir yayın Beşiktaş'a yakışmaz

    Beşiktaş Dergisi'nde ve BJK TV'deki yayınlar, öncelikle yayıncılık anlayışı ve etik değerlerden uzak. Ezeli rakipler arasındaki futbolcu transferlerinin medeni ölçüler içinde hoş karşılanması gerekli. Resmi sayılan kendi yayın organında bu tip yanlış hareketlere tevessül etmek, kalite kaybına sebep olur.

    KAZIM KANAT
    Beşiktaşlılık duruşu bilinmiyor

    Kulbün resmi yayın organı camianın sesi olmak zorunda. Beşiktaş dergisi ve BJK TV Beşiktaş'ın duruşunu bilmiyor. Çünkü Beşiktaş dergisini G.Saraylı, BJK TV'yi de bir F.Bahçeli yönetiyor. Bu Beşiktaş medyası adına utanç verici bir durum. Ne olursa olsun Beşiktaşlılar bu tip şeyler yapmamalıydı.

    KORKUT GÖZE
    Bu iş artık kurcalanmasın

    Transfer futbolun gereği. Bunu hoş karşılamak gerekir. Tümer serbest kalmış, kulübü yerine F.Bahçe ile görüşerek her türlü konuda anlaşarak gitmiştir. Beşiktaş camiasının bu işi daha fazla kurcalamasını tasvip etmiyorum. Tepki gösterilmesi normal ama kulübün yayınlarının da buna alet olmaması gerekir.

    ATIF KEÇECİ
    Tek kelimeyle çirkin ve ayıp

    Tek kelimeyle çirkin. Sporun dostluk, kardeşlik, sevgi ve centilmenlik sözlerine karşı tasvip edemeyeceğim bir davranış. Kesinlikle ayıplıyorum. Dergide F.Bahçe'ye yönelik yazılanlar ve BJK TV'deki yayınlar taraftarı kışkırtır. Tümer gitmiştir. Ama arkasından yapılan çirkinlikler de doğru değil.

    VEDAT OKYAR
    Ölmüşle gitmişin ardından konuşmam.

    SANLI SARIALİOĞLU
    Bilmediğim konu. Yorum yapamam.

    İLKER ATEŞ
    Bu olayla ilgili konuşmak istemiyorum.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi