T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 6 HAZİRAN 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Cordoba Antalya için geliyor

Beşiktaş'tan olaylı ayrılan futbolculardan Oscar Cordoba, yarın geleceği İstanbul'da Antalyasporlu yöneticilerle masaya oturacak. Kolombiyalı kaleci ile daha önce yapılan görüşmelerde ilerleme sağlandığı ve yarın transferin kesinlik kazanabileceği öğrenildi. Öte yandan, transferi yürütmesine karşın, teknik direktör Yılmaz Vural'ın sözleşmesi henüz yenilenmedi. Vural, sözlü taahhütü olduğu için çalışmaya devam ettiğini, yönetimin oluşmasını beklediğini söyledi.


Hollanda'nın gözü Sırbistan maçında

Hollandali milli oyuncu Mark van Bommel, kendileri için gruptaki ilk maçın önemli olduğunu söyledi. Bommel, "Sırbistan'ı yenmeliyiz. Fildişi Sahilleri maçını da kazanıp gruptaki son maçımız olan Arjantin'e odaklanacağız" diye konuştu.


Açılışta bayrağı 3 Türk taşıyacak

Almanya'daki 18. Dünya Kupası'nda 3 Türk genci bayrak taşıyıcılığı yapacak. Adidas tarafından, G.Saray ve F.Bahçe Kulüpleri'nin altyapılarından seçilecek gençler, Berlin'deki organizasyonda bayrak taşıyıcısı olarak görev yapacaklar.


BIÇAKÇI: 2006 Almanya'yı çok istedik ama olmadı

Futbol Federasyonu Eski Başkanı Levent Bıçakcı, Almanya 2006 Dünya Kupası'nda yer almayı çok istemelerine karşın bunu başaramadıklarını belirtirken, bazı hataların yapıldığını söyledi. Bıçakcı, 2006 Dünya Kupası'nda yer alamamanın üzüntüsünü herkes gibi yaşadıklarını kaydederek, "Yapılan bazı hatalar vardı. Hata, kadromuzu bir türlü yenileyemememiz ve sürekli oturmuş bir kadronun oluşturulamamasında'' diye konuştu.


Ülker şampiyonluk için gün sayıyor

Basketbolda play-off serisinde Efes karşısında 3-0 önde bulunan Ülkerspor'da şampiyonluk sesleri yükseliyor. Antrenör Murat Özyer, şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakaladıklarını belirterek, "Amacımız yarınki karşılaşmayı da kazanarak 4 yıl aradan sonra kupayı kucaklamak ve Efes'ten şampiyonluk bayrağını teslim almak" diye konuştu.


FIFA ve WADA uzlaşma sağladı

FIFA, Dünya Anti-Doping Ajansı (WADA) kurallarını uygulama kararı aldı. İngiltere'nin başkenti Londra'da bir araya gelen FIFA ve WADA yetkilileri, uzlaşma sağladı. Artık futbolcular da FIFA kurallarındaki hafif cezalar yerine, 2 yıl spordan men gibi ağır cezalarla yüz yüze gelebilecek.


19 Yaşaltı Milliler'in rakipleri belli oldu

Genç Milli Futbol Takımının, 19 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası'ndaki rakipleri belli oldu. 18-29 Temmuz'da Polonya'da düzenlenecek 19 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası'nda B Grubu'nda yer alacak Genç Milli Takım'ın, İskoçya, Portekiz ve İspanya ile mücadele edeceği kaydedildi. Gruplarda ilk iki sırayı alan takımların ise yarı finale yükseleceği kaydedildi.


Milli voleybolcular coşkuyla karşılandı

Finlandiya'da yapılan Avrupa Şampiyonası'nda finallerde mücadele etme hakkını kazanan A Milli Erkek Voleybol Takımı, İstanbul'a döndü. Millileri, Atatürk Havalimanı'nda, Voleybol Federasyon Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar ile sporcuların yakınları ve bir grup öğrenci çiçeklerle karşıladı.


Vahid Halilhodziç S. Arabistan yolunda

Ailesinden artık ayrı kalmak istemediğini belirterek Trabzonspor ile olan sözleşme yenilemeyen Vahid Halilhodziç, Suudi Arabistan yolunda. Al Ittihad Jeddah Başkanı Mansour Al Balawi ile Paris'teki görüşmede prensipte anlaşan Halilhodziç, kesin kararını 2-3 gün içinde vereceğini söyledi.


Hingis ve Nadal çeyrek finalde

Roland Garros Tenis Turnuvası'nda İsviçreli raket Martina Hingis, İsrailli Shara Peer'i çeyrek finalde 6-3, 2-6 ve 6-3'lük setlerle 2-1 yendi. Erkeklerde İspanyol Nadal, Lleyton Hewitt'i 6-2, 5-7, 6-4 ve 6-2'lik setlerle 3-1 yendi ve adını çeyrek finale yazdırdı. Hırvat tenisçi Ljubicic de çeyrek finalist oldu.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi