YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Bilişim'den

  Arşivden Arama

 


İLK MAÇTA LEVSKİ SOFYA'YI 1-0 YENEN BEŞİKTAŞ, RÖVANŞ İÇİN KARARLI

KARTAL TUR'A UÇTU

Bulgaristan'ın güçlü ekibi Levski Sofya ile bu akşam 20.30'da 1-0'ın rövanşına çıkacak olan Beşiktaşlı futbolcular tura inanıyor. İsveçli Morgan Norman'ın yöneteceği maç CINE-5'ten yayınlanacak

Rövanş da bizim olacak

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ön eleme 2. turunda Bulgaristan'ın Levski Sofya takımı karşısında 1-0'ın rövanşına çıkıyor. Tura inanan Siyah-Beyazlı futbolcular, "Hedefimiz, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak. Bunun için, Levski'yi sahasında da yenip yolumuza devam edeceğiz" dediler.

Ahmet Dursun sevinci

Beşiktaş'ta önceki gün yapılan idmanda sağ dizinden sakatlanan Ahmet Dursun'un, bu akşamki Levski Sofya karşısında forma giyebileceği açıklandı. Siyah-Beyazlılar'ın bu akşamki maça şu onbirle çıkması bekleniyor: Shorunmu, Halilagiç, Khlestov, Ümit, Tayfur, Nihat, Ayhan, Karhan, Münch, Ahmet Dursun ve Nouma.

Hazırlıklar tamam

Beşiktaş, Levski Sofya ile bu akşam 20.30'da yapacağı rövanş maçının İstanbul'daki çalışmalarını tamamlayarak dün Bulgaristan'a gitti. Futbolcuların Sofya'a giderken moralli oldukları gözlendi. Dün öğleden sonra Sofya'ya giden Siyah-beyazlılar, akşam da maçın oynanacağı statta son idmanlarını yaptılar.

SCALA: 1-0'I UNUTACAĞIZ

Nevio Scala, Sofya'ya Ali Eren, Bayram, İlhan, Tunç, Salih ve sakatlıkları süren Fazlı ile Fevzi'yı, kadroya almadı. Scala'nın havaalanında sık sık cep telefonuyla görüştüğü ve sıkıntılı olduğu gözlendi. İtalyan hoca, ilk maçtaki avantajlarını unutarak sahaya çıkacaklarını belirterek, "Ben hiçbir zaman rakibe bakmam. Biz sahaya çıkıp kendi taktiğimizi ve oyun düzenimizi uygulayacağız. Sonuçta kimin kazanacağı ortaya çıkacak" dedi.

Mehmet: Tur bizim olacak

Rövanşla ilgili görüşlerini açıklayan kaptan Mehmet, İstanbul'da 1-0'lık bir galibiyetle avantajlarının olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Amacımız bunu orada sürdürmek. Bizi orada zor bir maç bekliyor, bunun da bilincindeyiz. Ama bu zorluğa da hazırız. Amaç bir üst tura geçmek. Bunun için tüm mücadeleyi saha içinde vereceğiz. Turu getirecek skoru elde etmek istiyoruz. Allah bizi utandırmasın" dedi.

 

Spor Yazarları

Mehmet Atalay :
KİMLER HAZIR?

________________________________Oku »

Hürol Bilal :
Bu Kartal turlar

 




Kağıda basmak için tıklayın.

TAŞÇI BENİ YENEMEYENLER TEZGAH HAZIRLIYOR
Doping suçlamaları üzerine 15 avukat tutan Ahmet Taşçı "Bu iddialarda bulunan herkesi mahkemeye vereceğim" dedi
FENER'DE BALİÇ ŞOV
Bir yıllığına kiralanan Elvir Baliç dün resmi imzayı attı. F.Bahçe'den 2.5 milyon dolar alacak olan yıldız futbolcu şampiyonluk sözü verdi
JARDEL'E KEFİLİM
Hazırlık çalışmalarında istenilen performansı sergileyemeyen Jardel için eleştiriler büyürken, Galatasaray İkinci Başkanı Mehmet Cansun, Brezilyalı futbolcuya her konuda kefil olduğunu söyledi. Cansun, "Mercedes araba da bazı zamanlarda iyi randıman vermeyebiliyor. Ama Mercedes'in kalitesinden asla şüphe edilmez" dedi."Biz Türkiye'de oturduğumuz mahalleyi değiştirken, aylarca yabancılık çekiyoruz, çekiniyoruz. O ülkesini değiştirdi. Bu durumunu doğal karşılamak gerekir" diyen Cansun şöyle konuştu: "Hagi'yi getirdiğimizde de bastonlu futbolcu denmişti. Jardel en kısa sürede kendini eleştirelenlere gereken cevabı verecektir"
BAKAYOKO BİTMEK ÜZERE
Trabzonspor, Marsilyalı futbolcu İbrahim Bakayoko'nun transferini bitirmek üzere. Yugoslav Druloviç'in transferini askıya alan Bordo-mavililer, Marsilyalı yıldız İbrahim Bakayoko'nun transferini bitirmek üzere. Öte yandan sol kanada futbolcu isteyen teknik direktör Giray Bulak'ın raporuna göre harekete geçen Bordo-mavili yönetim Kocaelisporlu Serdar'a resmen talip oldu. Başkan Mehmet Ali Yılmaz, bu futbolcuyu Kocaelispor başkanı Sefa Sirmen'den istedi. Serdar'a karşılık Kocaelispor'a Seyit Cem, Tansel, B.Okan, Mehmet İpek'in yanı sıra para da önerildi. Bu arada Trabzonspor'un 33. kuruluş yıldönümü ile birlikte yeni sezon açılış töreni bugün saat 17:00'de Avni Aker'de yapılacak.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...