YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


Mustafa Denizli'den Yeni Şafak'a özel demeç
Şahıslarla işim olmaz

Tecrübeli hoca, "Milli takım hocalığı ateşten gömlek. Herkes istediğini konuşur ama ben şahıslarla uğraşamam" dedi

4 yıl milli takım teknik direktörlüğü görevini üstlenen ve son olarak ekibimizin Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final oynamasını sağlayan Mustafa Denizli, bundan sonraski planlarını gazetemize açıkladı. Fenerbahçe'deki çalışmalarının süratlenmesi için birkaç gün dinleneceğini, ondan sonra kolları sıvayacağını açıklayan Denizli, Milli Takımın yeni teknik direktörüne, korkuyu üzerlerinden atan bir futbolcu ordusu bıraktığını açıkladı. "Sahada artık rahat oynuyoruz" diyen Denizli, her zaman milli takımın hizmetinde olacağını belirtirken, şöyle devam etti: "Bunun göstergesini milli takıma Fenerbahçe'den daha çok futbolcu vermekle ortaya koyacağım. Bu konuda tüm teknik adamlar kulüplerinden milli takıma futbolcu vermek için yarışması gerekiyor."

Sergen'e kırgın olmadığını da söyleyen Denizli, "Hizmetlerim kişilere değil, toplumadır. Benim kişilerle işim olmaz. Bu toplumda beni beğenmeyenler de olabilir. Hiçbir futbolcu ile polemiğe girmem" dedi. Denizli sözlerini şöyle tamamladı: "Milli takım sorumluluğu ateşten gömlek. Ben bu gömleği çıkartıp, Fenerbahçe Teknik Direktörlüğünü seçtim. Yani başka bir deyişle yeniden ateşten gömlek giydim."

 

Spor Yazarları

Hüsamettin Acar :
Gömleğini ütüleyin!..

________________________________Oku »

Mehmet Atalay :
BU BİR SPOR YAZISI DEĞİL

 




Kağıda basmak için tıklayın.

CİMBOM İKİLİ OYNUYOR
Yönetim, Hakan Şükür'ü kalması için iknaya çalışırken, bir yandan da "İnter'e gidersen kolaylık yapmayız" tehdidinde bulundu. Moldovan ile prensipti anlaşıldı
DENİZLİ'DEN ÜLTİMATOM
F.Bahçe'de işbaşı yapan Denizli, kamp öncesi yabancı futbolcu transferinin bitirilmesi için direktif verdi
Hayallerim söndü Döner dönmez hocasını eleştiren Sergen, "Kasıtlı olarak oynatılmadım" diye konuştu. Futbolun uçarı çocuğu Sergen Yalçın, yine zehir zemberek açıklamalarıyla gündemin ilk sırasına oturdu. İtalya maçındansonra kasıtlı olarak oynatılmadığını iddia eden yıldız oyuncu, "İlk maçta iyi oynadığım halde Denizli hocam beni kesti. Son iki maçta kadroya giremeyeceğimi adım gibi biliyordum. EURO-2000 Finalleri benim için iyi bir vitrin olacaktı. Çünkü ligin son haftalarında sakatlığımdan dolayı oynamadığım halde Milli Takım için özverili çalıştım. Hedefim burada iyi bir çıkış yapıp Avrupa'ya transfer olmaktı. Ancak Mustafa Denizli hocam benim hayallerimi söndürdü. Kendimi her maç için ve formda buluyordum. Ancak hocam bana şans vermedi. Bize ağabeylik yapamadı" dedi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...