YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


ROMA'YA ATTIĞI GOLLE, İNTER TARAFTARININ GÖNLÜNÜ FETHETTİ

HAKAN ÇİZME'Yİ AŞTI

Hakan Şükür, "Hayatımın en anlamlı golünü attım. Artık eleştiriler, baskılar sona erecek. Herkes kim olduğumu birkez daha görecek" dedi.

Kader maçını kazandım

İnter formasıyla ilk golünü atan Hakan Şükür, "Futbola ilk başlamış gibi heyecanlıyım. 80 bin kişinin "Şükür" diye bağırması beni çok sevindirdi" diyerek mutluluğunu dile getirdi. Yıldız futbolcu, maça çıkmadan önce çok heyecanlı olduğunu söyleyerek, "Futbola yeni başlamış birinin ilk maçını düşünün, maçtan önce çok heyecanlıydım. Sahaya çıkarken ayaklarım tutumuyordu. Titriyordum, üzerimdeki büyük baskıyı hissediyordum. Maç günü yazılanlar, söylenenler kader maçım olduğunu gösteriyordu" dedi.

Herkes Hakan'ı gördü

"Benim için çok anlamlı bir gol. Herkese Hakan Şükür'un ne olduğunu bir kez daha gösterdim. Haksız eleştiri yapan medya şimdi ne yazacak. Maçtan sonra eşimi ve çocuğumu alıp yemeğe gittim. Artık çok huzurluyum. Aradığım ilk kişi babamdı. O da beni tebrik etti, gollerimin devamını diledi. Kader maçım olarak gösterilen Roma karşılaşmasında attığım golden sonra tribünlerin beni haykırması beklediğim, arzuladığım başlangıc olur inşallah. Bundan sonra çok daha iyi olacağım, çünkü artık daha rahattım" dedi.

En büyük destek hocamdan

Hakan, "Roma maçından önce hocam Tardelli beni yanına çağırarak, bana güveninin sonsuz olduğunu söyledi. Hocam bana, 'Sen benim için saha içinde ve saha dışında örnek futbolcusu. Bütün futbolcularımın senin gibi olmasını isterdim. Sen benim için alternatifsizsin. Senin bendeki kredin bitmez. İllede gol atmak zorunda değilsin ama skıntıların atmak için senin bir gole ihtiyacın var. O golü de bu gece atacaksın' dedi. Bu konuşma benim için büyük destek oldu" diyerek hocasını yanıtmadığı için mutlu olduğunu söyledi.

İtalya basınından 'U Dönüşü'

İtalya'ya gittiği günden bu tarafa gol atamadığı için Hakan Şükür'ü acımasızca eleştiren İtalyan basını, Roma maçı sonrası ağız değiştirdi. Spor basını, Roma karşısında takımını galibiyete götüren ve İnter forması ile oynadığı resmi maçlarda ilk golünü atan Hakan Şükür'ü tebrik yağmuruna tuttu. La Gazzetta dello Sport gazetesi, Hakan Şükür'ün fotoğrafının yanında "İnter, yürek ve gol'' başlığını atarken, "Hakan Şükür, İtalya'ya hoşgeldin'' başlıklı gazetede yer alan yorum yazısında da, Roma karşısında herşeyini ortaya koyan ve gol atan Hakan'ın artık kendisini mutlu hissettiği ifade edildi. Corriere dello Sport gazetesi de, haberi "İnter yüreği ve Hakan Şükür'ün golünü buldu'' başlığı ile verdi.

 


Kağıda basmak için tıklayın.

 

 

 


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED

Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...