Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
PAZARTESİ
24 Ocak 2000

Güncelleme: 00:30 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

Anket
Türkiye-AB ilişkilerindeki en önemli sorun sizce nedir?

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...

Göz yumulan terörün yıllardır kayıplarını arayan çaresiz insanlara ödettiği bedel: Korkulu bir bekleyiş. Gerçeğin korkunç yüzü ve kahredici bir acı.

'KİMSE BÖYLE ÖLMESİN'

Devlet içindeki bazı odaklar tarafından uzun süre uygulanan "Teröre terörle karşı koyma" yöntemi birçok masum insanın canına malolmakla kalmadı. Kayıplarını umutla bekleyen insanların umudu da ölüm haberleriyle acıya dönüştü. Dün Adli Tıp Morgu'nda kardeşi Ömer Çınar'ın cesedini teşhis eden Mazhar Çınar "Bizim tek isteğimiz, Türkiye`de kimse kaybolmasın ve bu şekilde cenazesi bulunmasın" diyerek acısını dile getirdi.

'İSLAM KARDEŞLİK DİNİDİR'

1,5 yıl önce kaçırılarak vahşice öldürülen Konca Kuriş'in ailesi ve yakınları da, Kuriş'i gözyaşlarıyla uğurladılar. Cenaze töreninde konuşan Müftü Mazhar Bilgin, İslam'ın sevgi ve kardeşlik dini olduğunu, bu cinayetlerin dinin hiç bir kuralıyla bağdaşmayacağını söyledi. Cenaze sırasında, Kuriş'in sağlığında gündeme getirdiği 'kadınlar cenaze namazında saf tutar mı' tartışması yeniden gündeme geldi.

________________________________Devam »

GÜL, HİZBULLAH'IN GÖREVİNİN BİTTİĞİNİ SÖYLEDİ

PKK'ya karşı Hizbullah

FP Milletvekili Gül, Hizbullah'ın devlet tarafından desteklenerek PKK'ya karşı kurulduğunu, bu örgütün, demokrat, dindar insanları hedef aldığını belirtti.
________________________________Devam »

FP'nin savunması yarın

FP davasında sona yaklaşılıyor. Başsavcı Savaş'ın sözlü açıklamalarının ardından FP yetkilileri de yarın sözlü açıklamalarda bulunacak.
________________________________Devam »

Demirel işi biraz zor

Başbakan Ecevit'in ortaya attığı, "Demirel bir dönem daha görevde kalsın' önerisinin gerçekleşme şansı, liderler turundan sonra iyice zorlaştı.
________________________________Devam »

Demireller'e dokunulacak mı?

Ruslar AĞIR yaralı Çeçen mücahitler 700 Rus askerini öldürdü, 24 zırhlı aracı imha etti ve çok sayıda silah ele geçirdi. Gudermes'te bulunan Rus birliğindeki sarhoş askerler kendi cephaneliğini havaya uçurdu. Çok sayıda askerin öldüğü ve Gudermes'teki birliklerin silahsız kaldığı bildiriliyor.
Egebank'ta çifte soygun
Yapılan incelemeler sonucu Egebank'ın ortaklarına 186 trilyon liralık kredi kullandırdığı tespit edildi. Ayrıca Demirel'in, Egebank'ı Halk Bankası'ndan 'kereste' kredisi alarak, satın aldığı ve krediyi geri ödemediği ortaya çıktı.

Ahmet Taşgetiren
Sineğin kanadından yağ çıkarma günleri
"...28 Şubat'ın medya uzantısı, sineğin kanadından yağ çıkarmaya, ya da 28 Şubat'la bütünleşmenin iç sızısını bir biçimde telafi etmeye çalışmasın... Hizbullah'tan yeni bir "irtica tehdidi" çıkarıp, geniş toplulukları biçecek yeni politikalar üretmek akıl kârı değil..."
Fehmi Koru
FP dâvâsına yabancı ilgi

Mehmet Barlas
'Sabah'ın arşivleri, Nurol konusunda yanılıyor mu?


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...