AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

G.SARAY YARA ALDI

Adanaspor'u Ali Sami Yen'de yenemeyen Sarı-Kırmızılılar lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde kaldı

Şampiyonluk kovalayan Galatasaray açık futbolu tercih eden Adanaspor karşısında oldukça zorlandı. 22. dakikada Cafer, Necati'nin uzak köşeye plaselediği topa dokundu: 0-1. 24. dakikada Lukunku, Baliç'in ortaladığı topu kafa ile ağalara gönderdi: 1-1. İlk yarının uzatma dakikalarında Volkan ceza alanı içinde sert vurdu: 1-2 devre bu sonuçla bitti. G.Saray ikinci yarıya müthiş bir presle başladı. 51. dakikada Lukunku Baliç'in ceza alanı içine ortaladığı topa ayak koyup skoru eşitledi: 2-2. Golden sonra baskısını daha da artıran Sarı-Kırmızılılar gol atma başarısını gösteremeyince maç 2-2 sonuçlandı.

Terim küplere bindi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Adanaspor karşısında aldıkları beraberlikle şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldıklarını söyledi. Oyun olarak iyi olduklarını belirten Terim, hakem Demirlek'in net bir gollerini saymadığını belirterek "Pozisyonlar bulduk, ancak bunu skora yansıtamadık. Hiç hesapta olmayan iki puan kaybettik. Son 5 maçta kazanıp rakibimizin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Herhalde şampiyonluk düğümünü Beşiktaş ile oynayacağımız maç çözecek" diye konuştu.

VURAL "PUANI HAKETTİK"

Adanaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise haklı olarak bir puan aldıklarını belirterek, "Zor bir viraja girdik.Her maç bir final niteliği taşıyor. Ligde kalmamız için bundan sonraki kalan 5 maçımızdan 7 puan almamız lazım" dedi.

Demirlek'e tepki

Galatasaray ile Adanaspor arasında oynanan maçta hakem Bülent Demirlek her iki takım adına verdiği kararlar tepki topladı. Maçın ilk yarısında Adanaspor'lu Cafer'in ceza sahası içinde düşürülmesine 'devam' kararı veren Demirlek, uzun süre Turuncu-beyazlı takım futbolcularının itirazına neden oldu. Bülent Demirlek, ikinci yarıda G.Saray'lı Ümit Karan'ın rakip oyuncular tarafından ceza sahasında düşürülmesini yine es geçince bu kez Sarı-kırmızılı takım oyuncularının tepkisine neden oldu. Bu arada G.Saray ile Adanaspor arasında yapılan maça Sarı-kırmızılı takımın taraftarları büyük ilgi gösterdi.

Spor Yazarları
Ümit Aktan : Tayyar Özdemir :
Pas tutmuş paslar Gençlerbirliği stresli
Kamil Anahar :
İkram sürüyor
 
Gençler kaçamadı
Altay deplasmanında iki farklı öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı
HÜSNÜ ÇİL'E SON GÖREV
TRABZON kupa yorgunu
Türkiye Kupasını müzesine götüren Bordo-Mavili ekip, Göztepe'yi geçemedi
Millilerin Çek mesaisi başlıyor
SERGEN golcüleri solladı
Kupada Ülker tadı
Telekom'u farklı yenen Turuncu-Yeşilliler, ilk kez Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü.
SAM ÜNVANINI KORUDU
Mike Tyson Antalya'ya geliyor
Dünya ağır siklet boks şampiyonlarından Mike Tyson'ın, 8-13 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da yapılacak "Kick Box Dünya Şampiyonluğu Ünvan Maçı"nı izlemeye geleceği bildirildi. Uluslararası Kick Box Federasyonu (IAF) adına açıklama yapan Şakir Yavuz, Antalya Sheraton Otel'de düzenlediği basın toplantısında, Mike Tyson'ı 8-13 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek "Kick Box Dünya Şampiyonluğu Unvan Maçı"nı izlemeye davet ettiklerini kaydetti.
Zidane'nın yıllık geliri 13 milyon Euro
2002 yılında dünyanın en fazla kazanan futbolcusuZidane oldu. Zidane'nin 2002-2003 sezonununda Real Madrid'ten 6.8 milyon Euro maaş, sponsorlarından 6.8 milyon Euro (Adidas, Ford, Volvic, Canal+) ve ödüllerden 400 bin Euro ile toplam 13.6 milyon Euro kazandığı belirtildi.
28 Nisan 2003
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED