AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

Y A Z A R L A R

Fenerbahçe'ye aşık ama..

Üçüncü kez Olimpiyat Şampiyonu olan Halil Mutlu, şu günlerde, iki mutluluğu, bir de üzüntüyü yaşıyor. Mutlulardan biri, malum Olimpiyat Şampiyonluğu, Diğeri, 45 gün sonra dünyaya gelecek oğlu için. Üzüntüsü ise, "sırılsıklam" derecesinde "aşık" olduğu Fenerbahçe'nin ilgisizliği. Halil Mutlu'nun bu üzüntüsünü ortadan kaldıracak tek kişi ise, Fenerbahçe kulübü Başkanı Aziz Yıldırım. Başkan'ın bir telefonu ile Halil Mutlu üç "mutluluğu" bir arada yaşayacak.

Ligin en gezgin futbolcusu

Süper Lig'in en "gezgin" futbolcusu kim diye bir soru yönetilse, hiç düşünmeden Büyükşehir Belediyesi Ankarasporlu Saffet'i gösterebilirim.

Bugüne kadar İstanbulspor, Trabzonspor, Galatasaray, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Diyarbakırspor ve Galatasaray formalarını giyen Saffet, şimdilerde futbol hayatına Ankara'da devam ediyor.

Saffet sadece Süper Lig'de değil, birçok İkinci lig takımında da oynadı.

Ligin en "gezgini" olma özelliğini hala sürdüren, bu "İnşaat Mühendisi" diplomalı futbolcunun diğer özelliği de, aile yapısındaki düzgünlük.

Adem'e yapılan haksızlık

Ankaragücü'nün savunma oyuncusu Adem, ilk kez A Milli Takımına davet edildi. Uzun süredir kaleci Zafer bu görevi yaparken, şimdilerde genç Adem, bu sorumluluğu yüklendi.

Ancak... Geçen hafta oynanan İstanbulspor maçında Adem, taraftarları tarafından nedense tribünlere çağırılıp, kutlanmadı. Bu eksiklik, Ankaragücü taraftarlarına ait.

Zira... Böylesine yetenekli bir futbolcunun taraftarı tarafından kutlanması gerekirdi. Ama, olmadı.

İstanbul'un kucağına gitmek istemem

Bu sözü Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal söyledi.

Ankara'da, önce Ankaragücü, sonra da Gençlerbirliği'nde 4 sezon çalışan Ersun Yanal, bu süre içinde Başkent'e "hayran" kaldı.

Zaten bu hayranlık sonunda, Ankara'da bir ev satın alıp, daha ziyade Başkent'te kalmayı tercih eden Yanal hoca, fırsat buldukça buradaki dostlarıyla dertleşiyor.

Artık "fanatik" Ankara sevdalısı olduğunu saklamayan Yanal hoca "Ben İstanbul'un kucağına gitmek istemiyorum. İstanbul kucağımda yaşayacak" diyor

Doktor İsmet Iraz

Tekvando sporumuzun mimarı İsmet Iraz, şu günlerde elindeki tansiyon ölçme aleti ile görüntü veriyor..

Bu rahatsızlıktan yana "dertli" olan İsmet hoca, her fırsatta, elindeki tansiyon ölçme aletini koluna tutup, son durumunu öğreniyor.

Tansiyonunu ölçen İsmet Iraz, isteyenlere de elindeki aletle talepleri yerine getiriyor.

Bu konuda rahatsızlığı olanların İsmet hocaya başvurmalarını tavsiye edeceğim.

Zira, tansiyon konusunda bayağı bilgilere sahip..

Cavcav'ın hedefi

27 yıldan bu yana Gençlerbirliği Kulübü'nün Başkanlığını "başarı" ile yürüten İlhan Cavcav, geçenlerde görüştüğü Genel Müdürlük yetkililerinden 19 Mayıs Stadı'nın tapusunu istedi. Cavcav, talebinde stadı tamamen yıkıp, buraya "modern" bir tesis yapma garantisini de verdi. Bu talebi suskunlukla dinleyen Genel Müdürlük yetkilileri, konunun olimpiyatın bitmesinden sonra ele alınabileceği cevabını verdiler. Cavcav, şimdilerde, olimpiyat oyunlarının bitmesini dört gözle bekliyor.

Türkiye ile Çin arasındaki fark

Olimpiyattaki başarılı ekiplerimizden Halter Milli Takımının seçimi 1000 sporcu arasından gerçekleşiyor. Bu rakam Çin'de ise 1 milyon.. Bayanlarda biz 100 sporcu arasından Milli Takımımızı seçerken, Çin'deki rakam 20.500'ü buluyor. Onun için, Nurcan Taylan'ın Olimpiyat Şampiyonluğunun ne denli büyük olduğu ortaya çıkıyor. Öyle değil mi?

İkinci kez kayınpeder olacak

Atina Olimpiyatlarına katılan kafilemizin başarılı Federasyon Başkanı Kenan Nuhut, 4 Eylül günü ikinci kez kayınpeder olacak. Kızı Tuğba'yı Mustafa Gencel ile evlendirecek olan Kenan Nuhut, olimpiyatlardan sonra "mutluluğunu" katmerleştirecek.

HAFTANIN SÖZÜ

Uyum, küçük şeyleri büyütür, uyumsuzluk ise büyük şeylerin çürümesine neden olur. SALLUST


20 Ağustos 2004
Cuma
 
GÜRAY SOYSAL


Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED