AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
 
spor
Dersimizi aldık
A Milli Takım'da yer alan bütün futbolcuları izleme imkanı bulduğunu belirten Yanal, "Lig maçları başladı. Form düzeyimiz giderek artacak" dedi.

SPOR YAZARLARI

Güray Soysal :
Fenerbahçe'ye aşık ama..
Taammüden AYRIMCILIK
ÖSS'deki başarılarına rağmen imam-hatip mezunları katsayı adaletsizliği yüzünden dört yıllık programlara yerleşemedi, ancak açık öğretime girebildi.
YÜZDE 2.9'U ÜNİVERSİTEYE
Sınava başvuran 71 bin 689 imam-hatip mezununun yüzde 28.3'ü açıköğretime yerleşirken, lisans programına girenlerin oranı ise sadece yüzde 2.9. İmam-hatiplilerin yüzde 5'i önlisans programlarına yerleşti, diğerleri ise açıkta kaldı. Bu yıl 22 ilahiyat fakültesine 445 kontejan verildiği için imam-hatip mezunları kendi branşlarına bile giremediler.

Almanya'dan Erdoğan'a
'Saygı ve Dostluk' Ödülü
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin demokratikleşme sürecine katkısı nedeniyle Almanya'daki sivil toplum kuruluşları tarafından "Saygı ve Dostluk Ödülü'ne" layık görüldü. Erdoğan ödülünü 3 Ekim'de Berlin'de, Almanya Başbakanı Gerhard Schröder'in elinden alacak.

Ali Şen yeterlilik aldı Zorlu dışarıda kaldı
Ali Şen ve Gasprom ortaklığında kurulan Bosphorus Gaz Coorparition şirketi, Adnan Polat'ın sahibi olduğu Polat-HVS ortaklığı ve Akfen gibi büyük gruplar doğal gaz ihalesi için yeterlilik alırken, İzmir bölgesinin önemli sanayi kuruluşu Zorlu grubunun yeterlilik alamaması şaşkınlığa neden oldu.

Çağlar da TMSF ile anlaşmaya vardı
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Nergis Holding'e usulsüz kredi kullandırıldırılarak 1.1 milyar dolar zarara uğrattığı için el konulan İnterbank AŞ'nin ortakları Cavit Çağlar ve Şükrü Şenkaya ile anlaştı.

Avrupa'nın vereceği tarih için
KOBİ'lerin kafası karışık!
MÜSİAD'ın, 26 ilde 1150 işadamı arasında gerçekleştirdiği ankette, müzakere tarihi konusunda reel sektör temsilcileri ikiye bölünmüş durumda.

 
19'luk Herkül
Taylan ve Mutlu'nun ardından, 77 kiloda mücadele eden genç haltercimiz Taner Sağır, toplam dokuz olimpiyat ve dünya gençler rekoru kırarak altın madalya kazandı.
Rahmet sağanağı Regaib'le başladı
Üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili'ni dün gece idrak ettik. Milyonlarca Müslüman, dünyanın dört bir yanında akın akın camilere koştu; Okunan Kur'an-ı Kerimleri, mevlidleri huşu içinde dinledi; günahlardan arınmak için tövbe edip dua etti.
İstimlakta kimseyi mağdur etmeyeceğiz
Su baskınlarından zarar gören ev ve işyerlerini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, dere yataklarında yaklaşık 400 binanın istimlak edileceğini söyledi.
Osman Demirci Hocaefendi vefat etti
Erzurum'un ve Türkiye'nin manevi şahsiyetlerinden, bir dönem de Meclis'te Erzurum milletvekili olarak görev yapan Osman Demirci Hocaefendi, Hakk'ın rahmetine kavuştu.
İşsizliğe ortak savaş
İşsizlikle mücadele için devlet ve ihracatçılar işbirliği yaptı. 'Bilişim Çırakları Projesi' ile, ihracat yapan KOBİ'lere ara eleman temin edilecek.
ABD'li senatörden Suriye'ye: Kaddafi gibi olun
20 Ağustos 2004
Cuma

PİYASALAR
Dolar 1.472.000
Euro 1.816.000
Altın 130.000
Borsa 19.188


HAVA DURUMU
Adana 24 / 35
Ankara 17 / 24
Bursa 20 / 31
Diyarbakır 19 / 38
Erzurum 6 / 29
İstanbul 23 / 32
İzmir 24 / 33
Trabzon 20 / 26

Kronik Medya

  mutlaka kazanazaksınız...  
Y A Z A R L A R
Ahmet Taşgetiren : Fehmi Koru :
İstanbul'u kurtarmak Eski hal muhal
Ali Bayramoğlu : Hayrettin Karaman :
Kürt sorunundan tesettür meselesine AİHM ve demokrasi
Sadık Albayrak : Taha Kıvanç :
Çanakkale... Of of!... Seni görmek ister her bahtı kara
Sami Hocaoğlu : Mehmet Şeker :
"Hâdimu'l-Harameyn" mi dediniz? SEL ALIP GÖTÜRMEDEN
Fatma K. Barbarosoğlu : Bekir Hazar :
Dindar ve… Bekir Coşkun'u Show TV
arşivine bekliyorum
 
Mesaj Formu | Abone Formu | Künye
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED