AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Saddam Roma'yı romanla yendi
Yayınlandığı ülkelerde büyük ilgi gören devrik Irak lideri Saddam Hüseyin'in, Araplara karşı kurulan Siyonist-Hristiyan komplosunu anlattığı "Defol Git, Lanetli!" adlı kitabı Türkiye'de yayınlanıyor.

Kabil'de 25 yıl sonra ilk Shakespeare
Afganistan'da 25 yıldır sergilenen ilk Shakespeare oyununu kadın ve erkek 200'e yakın izleyici birlikte izledi.

6-7 Eylül'den geriye
Acı bir anı kaldı

Bugün Cumhuriyet tarihinin en büyük provokasyonlarından birinin; halkın milli duygularının galeyana getirilmesiyle başlatılan ve saldırganlığa dönüşen 6-7 Eylül olaylarının 50. yıldönümü...

Emekli subayların 'Ermeni konferansı' çıkarması
Emekli Tümgeneral Rıza Küçükoğlu, 300 arkadaşıyla birlikte üzerlerinde Atatürk, dernek ve Türk bayrağı rozetinin yer alacağı koyu takım elbiseleriyle, 'Ermeni konferansı'na katılacaklarını söyledi.

'Fakir çocukları okutacağız'
'Haydi Kızlar Okula' kampanyasıyla 120 bin öğrencinin okulla buluştuğunu söyleyen Milli Eğitim Bakanı Çelik, "Maddi durumu iyi değilse, biz o ailenin çocuğunu okutmaya hazırız" dedi.

Onlar artık üniversiteli
Üniversitelere kayıtlar başladı. ÖSS'de başarılı olan adayların, kazandıkları bölüm için belirlenen süre içinde ilgili üniversiteye başvurması gerekiyor.

Öğrenci yurdu terminale taşındı!

TRT Kameramanı Ünal'a son görev

İmralı provokasyonu
Türkiye'yi geren kışkırtma eylemleri, İmralı'da yatmakta olan terör örgütü elebaşı tarafından yönlendiriliyor. Teröristbaşı, unutulmamak için her şeyi yapmaya hazır. Kışkırtmanın hedefi, Türkiye'deki olumlu gidişi baltalamak. Türkiye, özellikle sivil toplum kuruluşlarıyla bu kışkırtmalara karşı durmak, ancak 'toplumsal çatışma'ya yol vermemek zorunda.

'Hemen kaç, taksiye bomba koydum'
Turşu bidonu içinde getirdiği 8 kilo C-4'ü otobüsten teslim alırken yakalanan T.G'nin, daha önce bomba koyduğu taksilerden indikten sonra şoförleri telefonla arayıp, "Kaç, taksi patlayacak" diye uyardığı ortaya çıktı.

Aşiret düğününde silahlar sustu
Düğünlerde, asker uğurlamalarında, kutlamalarda havaya açılan 'serseri kurşunlar'ın birçok hayata mal olmasının ardından başlatılan 'silah bırakma' kampanyasına Doski Aşireti de destek verdi. Aşiretin düğününde silah yerine havai fişek kullanıldı.

Su içinde susuzluk
Türkiye'nin su haritasını çıkaran Jeoloji Mühendisleri Odası, küresel ısınmanın yağış rejimini etkileyeceğini ve özellikle İç, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kuraklığın yaşanacağını belirtti.

Dolandırıcılar ATM'ye göz dikti

'Kılıçla hutbe' geleneği

Kısa kısa..



6 Eylül 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED