YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


Önce geri düştü, sonra öne geçti ve Fener'e mesaj verdi:

Kadıköy'de görüşürüz

Altan'ın şok golüyle Adanaspor karşısında yenik duruma düşen Karakartal, oyuna Münch'ü soktuktan sonra kendine geldi. Önce Bayram eşitliği sağladı, arkadan Ahmet Dursun penaltıyı gol yaptı.

Sarı-Lacivertliler, ikinci yarıya da golle başladı. 49. dakikada ilk golün pasını veren Revivo, Rapaiç'in pasını iyi değerlendirerek, farkı ikiye çıkardı. Golden sonra Gençlerbirliği'nin gardı düştü. Fener'in gövde gösterisini 75. dakikada Ogün tamamladı.

Altan'ın golü şok etti

Çaykur Rize deplasmanında tarihinin en ağır ikinci yenilgisini alan Beşiktaş'ı Scala değişik bir kadroyla sahaya sürdü. Siyah-Beyazlılar, ilk yarıda tanınmayacak kadar kötü bir oyun sergiledi. Ali Eren, Bayram ve Erman'dan oluşan Beşiktaş defansı sık sık pozisyon hatası yaptı. 42. dakikada Altan, Turuncu-Beyazlıları deplasmanda şok bir golle 1-0 öne geçirdi. Beşiktaş'ın, Rize sendromunu üzerinden atamadığı devre boyunca gözlendi.

Ali Eren derbide yok

İkinci yarıda daha derli toplu bir futbol sergileyen Beşiktaş, 51. dakikada Bayram'ın golüyle eşitliği yakaladı. Daha sonra temposunu daha da artıran Karakartal, 60. dakikada Ahmet Dursun'un penaltısı ile öne geçti: 2-1. Maçın sonlarında hakemle tartışan Ali Eren gördüğü sarı kartla Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü. Böylece taraftarıyla barışan Beşiktaş 3 puanı kaparken zirve yarışında "Ben de varım" dedi.

STAT: BJK İnönü
HAKEMLER: Ali Aydın **, Turgay Güdü **, Ergin Çırakoğlu **
BEŞİKTAŞ: Shorunmu **, Erman **, Ali Eren ***, Bayram ***, Nihat **, Karhan **, Ayhan * (Dk.80 Mehmet *), İlhan * (Dk. 51 Tayfur **), İbrahim ** (Dk. 51 Münch **), Ahmet **, Tunç *
ADANASPOR: Atilla **, Krilov ** (Dk.78 Ali Asım *), Mehmet Ali **, Berthold **, Erbil **, Volkan **, Hayati **, Evren ** (Dk.78 Soner *), Erol ***, Mehmet * (Dk. 69 Muhammet *), Altan ***
GOLLER: Dk. 42 Altan, Dk.51 Bayram, Dk. 60 Ahmet Dursun (pen.)
SARI KARTLAR: Ali Eren-Krilov, Mehmet Ali, Evren, Ali Asım, Volkan

Spor Yazarları

Hürol Bilal :
İki perdelik oyun
Turgut Koloğlugil :
Beşiktaş'ta kargaşa
______________Oku »
______________Oku »
Güray Soysal :
Samet Denizli




Kağıda basmak için tıklayın.

Şaşkın Samet
Şok gollerle 3-0 geri düşen Gençler, 3-3'ü yakalayınca Samet panikten az daha 6. yabancıyı oyuna sokuyordu.
Gladyatör Denizli
Alpay, Oktay, Mosheou, Andersson, Baliç gibi sorunları aşarken, yönetimde de istifaya varan tepkilerle karşılaşan Mustafa Denizli, adım adım hepsini geride bıraktı ve bütün olumsuzluklara rağmen F.Bahçe'yi zirveye taşıdı.
1. LİG PUAN DURUMU
Trabzonspor 'Dikey Limit'te
Bursa'dan fark yiyen, Samsun'u ite-kaka yenen Trabzonspor, Kocaelispor deplasmanında da dağıldı. Oktay'ın golüyle öne geçen Bordo-Mavililer, ardarda gelişen Kocaeli atakları karşısında tutunamadı. 17. dakikada Timko beraberliği yakaladı, 44'te Dobra ve 45'te Serdar'ın golleri ilk yarının skorunu tayin etti: 3-1. Hami'nin 78'de gelen penaltı golü puana yetmedi.: 3-2.
B.Şehir'e yine infaz Büyükşehir Belediyespor'un zorlu Konyaspor deplasmanında sergilediği dengeli oyunu hakem Çetin Sarıgül bozdu. 38. dakikada kaleci Ahmet'i hatalı bir yorumla oyundan atan Sarıgül, bir de haksız penaltı yarattı. 10 kişi kalan güçlü rakibi karşısında rahatlayan ve iyi futbol oynayarak golleri peşpeşe sıralayan evsahibi Konyaspor, bu zorlu maçtan farklı galibiyetle ayrıldı: 4-1.
Yılmaz 90'da vurdu Ankaragücü, Başkent derbisinde son günlerin flaş takımı Gençlerbirliği'ni son dakika golüyle geçti. Önce Ankaragücü, 3 farklı üstünlüğü yakaladı, ardından G.Birliği eşitliği. Aybaba'nın 5+1 şakası Gençler'in oyununu bozdu. A. Gücü 90'da Yılmaz'la vurdu: 4-3.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...