T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
LUCESCU RÜZGARI

İlk yarıyı yenilgisiz lider kapatan Beşiktaş, 100. yılda 3 kupada şampiyonluk parolasıyla dün ikinci yarı hazırlıklarına start verdi.

Ligin ilk yarısını yenilgisiz lider kapayan Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına 2 hafta izinin ardından dün başladı. Teknik Direktör Mircea Lucescu yönetiminde, gerçekleştirilen çift antrenmanlarda futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. İlk günde 2.5 saat çalışmaya tabii tutulan oyuncuların idman sonlarında oldukça yorgun oldukları gözlendi. Antrenmanın son bölümlerinde ise Lucescu futbolcularına pas çalışması yaptırdı. Antrenmana izinli olan yabancı futbolcular Pancu, Nouma, Zago, Amaral, Ronaldo ve Cordoba ile sakatlıkları bulunan Bayram ve Göksel katılmadı. Nouma ile Zago'nun ise yarın İstanbul'a gelecekleri ve takımla antrenmanlara katılacakları bildirildi.

Dünkü antrenmanda basın mensuplarının yanına gelen menacer Sinan Engin, "Arkadaşlar Sergen burada mı?" diye sordu. Medya mensuplarından "Evet" yanıtını alan Engin, "Madem Sergen burada herkes antrenmana gelmiştir" dedi. Sinan Engin ardından Sergen'e bakarak "Maşallah tatil Sergen'e yaramış. Kilo da beni bile geçmiş" esprisinde bulundu. Bu arada antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahmet Yıldırım "Saha içi ve dışında müthiş bir ortam yakaladık. Çalışarak hiçbir şeyin etkisinde kalmadan başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu. Yasin ise bu sezon şampiyonluğu her zamankinden daha fazla istediklerini belirterek, "İnanıyorum ki hem ligde hem UEFA'da hedeflerimize ulaşacağız" dedi.

Cordoba'nın tercihi Beşiktaş

Beşiktaş'ın Kolombiyalı kalecisi Oscar Cordoba, "Beşiktaş'ta oynamak istiyorum ve burada çok mutluyum" dedi. Kolombiyalı kaleci, Boca Juniors Teknik Direktörü Carlos Bianchi'nin "Bu sezon çok iyi bir performans gösteren Cordoba, gelecek yıl sistemimizde çok önemli bir yer tutacak. Ona büyük ihtiyaç duyacağız" açıklamalarına, "Bianchi'nin bu düşünceleri için teşekkür ederim. Yalnız ben şu an Beşiktaş'ın futbolcusuyum. 2 kulübün sezon sonunda oturup anlaşması lazım. Ama ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum ve burada mutluyum. Şu an Beşiktaş'ın başarısı için çalışıyorum" diye konuştu.

Spor Yazarları
Ali Gümüş :
GSGM
 
Cimbom'a ikinci şok
İmzaya beklenen Simplicio'dan sonra Zoltan Gera da Galatasaray'ın transfer teklifini kabul etmedi.
Şansızlıklar bitecek
Trabzon'un golcü oyuncusu Mehmet Yılmaz, Türkiye'de forvet oyuncusu olarak bilindiğini belirterek, "İlk yarıda çok şansızlıklar yaşadım. Kalenin içinden topları dışarı attım. Ancak ikinci yarıda toplar kalenin içini bulacak" dedi.
Fener ikinci yarıda keyif verecek
Samsun plajda kuvvet çalışıyor
Inter'le 2007'ye kadar
BASKETBOL LİGLERİNDE GEÇEN HAFTA...
Türkiye Basketbol Liglerinde sezonunun ilk yarısının son haftasına, erkeklerde Ülker yenilgisiz, bayanlarda da ilk yenilgisini alan Erdemir, averajla lider olarak giriyor. Ülker, G.Saray karşısında son dakikalardaki etkili oyunuyla galip gelerek 24 puanla yenilgisiz yine zirvede yer alırken, üstüste 3. yenilgisine uğrayan 3. sıradaki G.Saray'ın yenilgi sayısı 4'e yükseldi. Liderin en yakın takipçisi olan 2. sıradaki Efes, deplasmanda Büyük Kolej'i farklı yenerek zirveden kopmadı. Bayanlarda ise yenilgisiz lider Erdemir, sahasında Migros'dan ummadığı bir yenilgi alınca, ligde yenilmeyen takım da kalmadı.
8 Ocak 2003
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED