T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

Cimbom son durak

Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'den olaylı transfer ettiği Michael Haim Revivo, bundan sonraki futbol hayatını Sarı-kırmızılı takımda noktalayacağını söyledi.

İsrailli oyuncu, ilk hedefinin Galatasaray'da uzun yıllar başarılı bir futbol yaşamı sürdürmek olduğunu belirterek, "Galatasaray'da iyi şeyler yaparak adımdan söz ettirmek istiyorum. Oynayacağım futbol ile George Hagi'nin rekorunu kırarak, taraftarların yeni Hagi'si olacağım. Yeni kulübümle 2,5 yıllığına anlaşma imzaladım ama hedefim futbol hayatımı Galatasaray'da sürdürmek ve burada noktalamak" dedi. Sarı-kırmızılı takıma transfer olmasında Fatih Terim'in çabası bulunduğunu belirten Revivo "Ona en güzel teşekkürü sahada oynayacağım futbol ile göstereceğini" belirtti. Revivo, "Terim'in bana olan güveninini boşa çıkarmamak için çok iyi bir hazırlık devresi geçirip sahada oyanayacağım futbol ve atacağım gollerle kendisini mahçup etmeyeceğim" diye konuştu. Dün ayağının tozuyla Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek 1,5 saatlik bir çalışma yapan Revivo, bir an önce idman eksiğini kapamak istediğini söyledi. Yeni takımının Antalya'daki bir haftalık kampını iyi değerlendireceğini söyleyen Revivo, ikinci yarıda Ali Sami Yen Stadı'nda taraftarlarının karşısına çıkmak için sabırsızlandığını da söyledi.

Terim Xavier'i istiyor

Galatasaray'da son yapılan transferler ikinci yarı öncesi camianın yüzünü güldürüyor. Uzun bir bekleyişten sonra yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Cimbom'da yarın başlayacak olan Antalya kampı öncesi neşe hakim. Yeni transferlerin kampa katılması ile bir hayli neşelenen Fatih Terim, Abel Xavier konusunda ısrarlı. Galatasaray, Portekizli sağ kanat oyuncusu Abel Xavier i de transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Bu oyuncunun transferindeki ufak pürüzlerin giderelmesinden sonra Antalya kampına dahil olacağı açıklandı.

Dürüst: Futbolcular köle değildir

Galatasaray kulübü ikinci başkanı Ali Dürüst, "Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncularımızla masaya oturacağız kalmak istemeyen hiç bir futbolcumuza zorla tutamayız" dedi. Dürüst, "Galatasaray yeni yaptığı transferlerle ikinci yarıda bambaşka bir takım olacak. Ben yeni oyuncuların başarılı olacağına inanıyorum. Şampiyonluğun en büyük adayı yine biziz. Sözleşmesi biten oyuncuların kalması için uğraşacağız. Kalmak istemeyen hiç bir topçuyu zorla tutmak istemeyiz. Futbolcular köle değildir" şeklinde konuştu. Bu arada Sarı-kırmızılılar ikinci yarı hazırlıkları için bugün Antalya'ya gidiyor. Burada iki hazırlık maçı yapacak olan Galatasaray turnuvada finale kalırsa bir maç daha yapacak. Daha sonra istanbul'a dönerek hazırlıklarını burada sürdürecek.

Yıldırım yalanladı

Revivo'nun Galatasaray'a transferi sırasında kendi ağzından medyada çıkan haberlerin doğru olmadığını söyleyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Ali Dürüst ile görüşmedim" dedi. Yıldırım, "Bu nasıl centilmenlik?" başlığı altında yer alan haberin doğruyu yansıtmadığını belirterek "Bu şekilde haber yaparak spor kamuoyunu boşuna meşgul etmeyin" şeklinde uyarıda bulundu

Spor Yazarları
Ümit Aktan : Mustafa Kutlu :
Zamanı kıt hırsı yakıt Fenerbahçe hazır mı?
 
Fener uçağında panik!
Uçağın otomatik fren sisteminde meydana gelen kilitlenme nedeniyle tehlike atlatıldı.
Luca'dan 3 gün süre
Transferde sessiz günler geçiren Beşiktaş'ta geri sayım başladı. Rumen hoca yönetime transfer edilmesini istediği isimleri verdi ve Antalya kampına yetiştirilmesini söyledi.
Büyükşehir atağı
Amatör branşlardaki başarılarıyla tanınan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un atletizm takımı üst üste 8. kez Türkiye Şampiyonu oldu.
10 yıl daha koşarım
Hedefinin Dünya Şampiyonası'nda zirveye çıkmak olduğunu söyleyen Altın kızımız, çalışmalarına Amerika'da başlayıp KKTC'de devam edecek.
Aurelio isi çıkmazda
Trabzonspor yönetim kurulu, Brezilyalı futbolcu ve menacerleriyle yaptığı görüşmede anlaşma sağlayamadı.
'Onur, futbolcularımın'
12 Dev Adam'ın KİLİT mesaisi
33.Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası Yarı Final Eleme Grubu'nda yarın Hollanda ile yapacakları maçı, "kilit maç" olarak değerlendiren Örs, bu maçı kazanıp, Litvanya maçına prestij için çıkmak istediklerini söyledi. İbrahim, Hüseyin ve Mirsad'ın forma olarak gelmelerine sevindiğini, Ömer dışında eksiklerinin bulunmadığını ifade eden Aydın Örs, "Gençleri milli takımın havasını teneffüs etmeleri için aday kadroya çağırdık. Ancak şu aşamada Vedat ve Rasim'in Hollanda maçı kadrosuna girmesi zor. Fatih ve Ender ise maç kadrosunda yer alabilir" dedi. A Milli Takım, Hollanda maçı hazırlıklarına yaptığı çalışmayla devam etti. Aydın Örs yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2,5 saat süren idmanda oyuncular, şut çalışmasının ardından taktik ağırlıklı maç yaptı.
21 Ocak 2003
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED