AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Bebekleri öldüren bakteri belirlendi
TÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki bebek ölümlerine 'Serratia' adlı bakteriyel enfeksiyonun yol açtığı tanımlandı. Dün sabah bir bebeğin daha hayata gözlerine kapadığı hastanede, ailelerin endişeli bekleyişi sürüyor.

Yargıtay, 14 milyon doların peşine düştü
Yargıtay, Turgut Yılmaz'ın hesabına Korkmaz Yiğit tarafından aktarıldığı iddia edilen 14 milyon dolarla ilgili İngiliz adli makamlarıyla temasa geçerken, Dubai'deki bankayla ilgili bilgileri de başsavcılığa gönderdi.

Topçu: Ben enayi miyim?
Topçu, Yüce Divan'da, borçlarını zor ödediğini belirterek, "Ben enayi miyim? 147 milyon doları milletin cebinden alıp müteahhitlerin cebine koyacağım da menfaat temin etmeyeceğim" dedi.

'Odalar'da saltanat bitti
Sezer'in onayladığı Esnaf ve Sanatkarlar Kanunu'nda yapılan düzenlemeyle iki dönem veya daha fazla başkanlık yapan oda başkanlarının yeniden seçilmesi yolu kapatıldı.

Profesörün YÖK isyanı: Ya öğrenci ver, ya kapat
Beş yıldır bölüme öğrenci alınmaması üzerine 'Formülünü gösterene maaşımı vereceğim' şeklinde gazetelere ilan veren Prof. Arıkan, "Öğrenci vermeyecekseniz kapatın o zaman" diyerek dert yandı.

Katsayıya çözüm aranıyor
Milli Eğitim Bakanı Çelik, 26 Haziran'da YÖK yöneticileriyle biraraya geleceğini belirterek, uzun süredir kamuoyunun gündeminden düşmeyen yüksek öğretime giriş ile yeni üniversiteler konularını ele alacaklarını söyledi.

Van'da 'cenaze' gerginliği
Van'da iki PKK üyesinin cenazelerinin ailelerine teslim edilmemesine tepki gösteren grupla jandarma arasında çıkan olaylarda 1 gösterici öldü.

Vetolu RTÜK, Meclis'te aynen kabul edildi

' YÖK, ölümü gösterip sıtmaya razı etmek istiyor'
ÖNDER Genel Başkanı İbrahim Solmaz, YÖK'ün katsayı konusunda kandırmaca peşinde olduğunu söyledi.

Bardakoğlu: Kur'an eğitimi erken yaşlarda verilmeli
Bardakoğlu, 15 yaşından önce hafızlık, 12 yaşından önce ise Kur'an eğitiminin verilemediğini hatırlatarak, "Yaş sınırı nedeniyle boşluk ortaya çıkıyor. Kur'an ve din eğitimi erken yaşlarda başlamalıdır" dedi.

Türk kirazı, Yunan böreği
Batı Trakya'da 5.'si düzenlenen ve iki halk arasındaki dostluğun pekişmesine vesile olan Kiraz Fesivali'nde,Türk üreticiler yetiştirdikleri kirazlardan davetlilere dağıtırken, Yunan hanımlar da evlerinde hazırladıkları börekleri konuklara ikram ettiler.

Medyum Memiş: Yoga ve reiki misyoner oyunu
Mehmet Memiş, yoga ve reiki gibi aktivitelerin misyonerler tarafından ortaya atılmış gizli ve tehlikeli oyunlardan biri olduğunu söyledi.

Hadımköy'e TOKİ müjdesi
Belediye Başkanı Ali Osman Çolak'ın ısrarlı çalışmaları üzerine TOKİ, Hadımköy'e 1992 konut yapma kararı aldı. Hadımköy'ün kaderini değiştirecek konutların ilk ihalesi 30 Haziran ile 18-19 Temmuz arasında yapılacak.

Yaz okulu ücretini YÖK belirleyecek

"Azerbaycan'a demokrasiyi karanfillerle getireceğiz"
Azerbaycan'da muhalefet blokunun lideri Halk Cephesi Başkanı Kerimli, Ukrayna ve Gürcistan örneğini vererek, Azerbaycan'a demokrasiyi 'karanfillerle' getireceklerini söyledi.

Kısa kısa..



22 Haziran 2005
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED