Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
PAZARTESİ
19 HAZİRAN 2000

Güncelleme: 02:00 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...

Bugüne kadar gerçekleri gizlemeyi başaran Ağca konuşmaya karar verirse son yirmi yılın önemli karanlık olayları aydınlanabilir

KAÇAKÇILIK VE GLADİO

İPEKÇİ ve Papa suikastleri ile dünyanın önde gelen teröristlernden birisi olan Ağca'nın cinayetlerin ardındaki güçleri aydınlatması isteniyor. Uluslararası mafyayla bağlantılı kaçakçılar ile irtibatlı olan Ağca, konuşursa Avrupa gladiosu ve MİT görevlileriyle ilişkili Türk mafyasının bir döneme damga vuran faaliyetlerini gözler önüne sermiş olacak.

İTALYAN MAFYASINI GİZLEDİ

TÜRKİYE'yi 12 Eylül'e getiren olayların birçoğu Ağca ve arkadaşlarının yoluyla kesişiyor. Ağca'nın Papa'ya suikast girişiminden önce neden Bulgaristan'a gittiği ve Sofya'daki Vitoşa Oteli'nde kaldığı ve mahkemede adını verdiği Bekir Çelenk'le ilgili gerçekler de hala esrarını koruyor.

________________________________Devam »

Sevginin ihtişamı

Önceki gece, Kur'an hizmetiyle geçen 83 yıllık dünya hayatından sonra ahirete göç eden Kemal Kaçar Hocaefendi, onbinlerce mü'minin katıldığı cenaze namazından sonra tekbirler ve dualarla Karacaahmet'te toprağa verildi.
________________________________Devam »

ANAP'ta sessiz bekleyiş

ANAP'lılar, MHP lideri Bahçeli'nin 'Hükümette güven bunalımı yok' sözlerinin TBMM'deki Yüce Divan oylamasına yansımasını bekliyor.
________________________________Devam »

Gorbaçov olmayacak

HAFIZ Esad'ın oğlu, Suriye'de reform ve İsrail'le barış isteyenleri hayal kırıklığına uğratacak gibi. Beşşar, iktidarı yine babasının yöntemleriyle garanti altına alacak.
________________________________Devam »

'Yatırımcı yolunacak kaz'

TÜRKİYE'DE yatırımcıların önüne her türlü engelin çıkartıldığını belirten İstanbul Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yıldırım, yatırımcıların yolunacak kaz olarak görüldüğünü söyledi.
ÖSS 2000 soru ve cevapları için tıklayın

EN ZOR SINAV
1,5 milyon öğrencinin katıldığı ve üç saat süren üniversite sınavı yapıldı. Sınavı kazanabilmek için en az 105, lisans programlarına girebilmek için ise en az 120 puan almak gerekiyor.
Ahmet Taşgetiren
Ecevit'le Kur'an eğitimi hasbihali
"...Sayın başbakan, bu ülke insanının, kendi çocuğuna kutsal kitabını öğretememe gibi bir sorunu var bugün. Aşağı yukarı 12 yaşına kadar çocuklara Kur'an öğretilmesini yasaklayan bir yönetimin başındasınız ne yazık ki... Bir neslin Kur'an'la ilişkisini yaralayacak bir çığır açmak... Böyle bir konumda hiç kimsenin olmasını istemem, inanın..."
Fehmi Koru
MHP'nin niyeti

Mehmet Barlas
Devlet, rotasını gözden geçirmelidir!.

Mehmet Ocaktan :

'Gâvurlar' istedi diye olmaz!..



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...