Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
SALI
4 TEMMUZ 2000

Güncelleme: 00:30 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Bilişim'den

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...


'ŞABAN'IMIZ ARAMIZDAN AYRILDI

Komiğin ağlatan vedası

Sunal'ın kalbi uçak korkusuna yenildi

UÇAĞA İSTEMEYE İSTEMEYE BİNDİ

TÜRK sinemasının "filmleri en çok seyredilen" komedi starı Kemal Sunal geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Uçaktan korkan Sunal, 15 yıl sonra film çekimine gitmek için bindiği uçak hareket etmek üzereyken fenalaşarak hayata gözlerini yumdu.

SON FİLMİNDE DE ÖLÜM VARDI

SUNAL'ın çekimine gittiği filmin senaryosunda Batum'dan İstanbul'a cenaze getirme sahnesi vardı. Ali Özgentürk`ün yönettiği ve Cem Davran'la oynayacağı "Balalayka" filmi için Trabzon'a gitmek üzereyken hayata gözlerini yuman Sunal'ın ölümü ülkeyi yasa boğdu.

________________________________Devam »

Doktor 25 dakika sonra gelebildi

Uçakta fenalaşan Sunal'a ilk müdahaleyi oğlu Ali Sunal ve pilot yaptı. Yapılan masaj sonrası birkaç kez nefes alan Sunal, uçaktaki oksijen tüplerinin çalışmaması ve doktorun gecikmesiyle son yolculuğuna ihmalle uğurlandı.
________________________________Devam »

Eylül'de yeni hükümet

FP Genel Başkan Yardımcısı Veysel Candan, 'aklama' operasyonunda DYP ile ANAP arasında 'yakınlık' doğduğunu belirterek, "Önümüzdeki günlerde MHP'nin yerine DYP hükümete girebilir" dedi.
________________________________Devam »

RUSLAR'A BOMBALI KAMYON

ÇEÇEN mücahitler, işgalci Ruslar'a karşı 'bombalı kamyonlar'la düzenledikleri saldırılarda 400'den fazla askeri öldürdüler.
________________________________Devam »

Bahçeli'nin 2023 hayali

Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli'nin açıkladığı 8. Beş Yıllık Kalkınma Planı hedeflerine göre her yıl yüzde 7 büyürsek 2023 yılında Avrupa Birliği düzeyinde olacağız
Ne olur ölme babacığım
BABASIYLA birlikte film çekimine giden oğlu Ali Sunal bir yandan kalp masajı yaparken bir yandan da yalvarıyordu. Yolcular Ali Sunal'ın, sürekli olarak "Baba ne olur ölme, nefes al, yaşayacaksın" diye bağırdığını söylediler.
Yanındaki yolcu anlatıyor
SUNAL'ın yanında oturan Fatma Aydın Tucker, "Uçak daha havalanmadan Sunal rahatsızlandı ve koridora yatırıldı. Kaptan kalbine masaj yaptı. Birkaç kere nefes aldı ve daha sonra nefesi kesildi. Yolcular, 'Doktor yok mu?' diye bağırıyordu" dedi.
Ahmet Taşgetiren
Anadolu izlenimleri
"...Bir haftayı aşkın süredir Anadolu'dayım. Anadolu'yu geçim derdi kasıp kavuruyor. Hayvancılık, ziraat neredeyse çökmüş durumda. Sırtındaki bebeyle sarı sıcağın altında ter döken anneler var tarlalarda..."
Nazlı Ilıcak
Çakıl taşı

Fehmi Koru
Bu yıl da olmadı

Mehmet Barlas
Düşmanlar olmasa, canımız çok sıkılırdı!.



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...