T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

İTALYA'NIN İŞİ ÇAMUR

G.Saray'ın kurbanları arasına girmekten Roma'nın son dakika golüyle kurtulduğunu yazan İtalyan basını "1 puan altın değerinde" yorumunu yaptı. Gazetelerde "Türkler'den acımasız tekmeler, Savaştan sonra beraberlik" başlıkları atıldı.

İtalyan spor basını, Şampiyonlar Ligi (B) Grubu ilk maçında Galatasaray'dan 1 puan almayı başaran Roma'nın büyük bir başarı elde ettiğini yazdı. Basında şu yorumlara yer verildi: Corriere dello Sport "Cassano festivali... Cassano girdi ve maçı değiştirdi. Türkler'den acımasız tekmeler... Emerson cehennemde kahramanlık yaptı" ifadelerine yer verdi. Tutto Sport gazetesi de "İstanbul'da Büyük Roma. Cassano giriyor ve itişmeler büyüyor. Sonunda kavga. Roma, Galatasaray'`ın İtalyan kurbanları koleksiyonuna girmeye çok yakınlaştı" yorumunu yaptı.

SAÇ BAŞA KAVGA!

La Gazzetta dello Sport "Emerson, joker gol!.. 91. dakikadaki beraberlik kaleye tek şuttu..." Roma'nın önemli gazetelerinden İl Messaggero da "Emerson mucizesi. Bitişte beraberlik" derken, La Stampa, "Emerson, Roma'yı kurtarıyor. Savaştan sonra uzatmada beraberlik", La Repubblica ise "Roma'nın büyük sonu. Emerson'un gösterişli röveşatasından sonra saç başa kavga edildi", Corriere della Sera da "Roma, Türk uğursuzluğundan kurtuluyor" başlıklarını attı.

Batista cumaya kaldı

Dün imza atması beklenen Batista'nın transferi ödeme planında pürüz çıktı. Başkan Mehmet Cansun, Gaziantepspor ile sadece ödeme planında küçük bir sorun çıktığını, onun da halledilerek imzanın cuma günü gerçekleşeceğini söyledi. Yönetim ayrıca, Fatih Akyel için 600 bin mark ödeyebileceklerini, daha fazlasını vermelerinin mümkün olmadığını açıkladı.

GALATASARAY LİGE DÖNÜYOR

Uzatma dakikalarında gelen Roma beraberliğinin üzüntüsünü yaşayan Galatasaray, Cumartesi günü Süper Lig'de Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına da ara vermeden başladı. Roma maçında 90 dakika forma giyen oyuncular dünkü idmanda düz koşu yaparken diğer oyuncular ise kondisyon depoladı. Milli maçta sakatlanan Ergün ün düzelmesi ile birlikte Galatasaray'ın bu sezon ilk kez tam kadro bir maça çıkacak olması teknik direktör Lucescu'nun yüzünü güldürdü.

Spor Yazarları
Ali Gümüş :
Sofya minderlerinde
 
DENİZLİ İDARELİ KULLANACAK
Sakat futbolcuların fazlalığı nedeniyle antrenman programı aksayan Sarı-lacivertli takımda teknik patron Mustafa Denizli, devre sonuna kadar kullanmak istediği Oktay'ı her maçta risk etmeyeceğini söyledi.
GÜNEŞ DOĞDUĞU YERDE
Japonya'daki şampiyonada Milli Takım'ın başında olacağını açıklayan Şenol Güneş, geçmişin hesabını değil, geleceğin planını yapacaklarını söyledi
Sümer kanat gerdi
Transfer haberlerinin Gökdeniz'i olumsuz etkilediğini söyleyen başkan Özkan Sümer "Onu ekonomik açıdan değil sahada kullanmak istiyoruz" dedi.
Sırtınız yere gelmesin
Bugüne kadar katıldığı 34 şampiyonada 25 altın madalya kazanarak Dünya'da 4. sırada yeralan Türkiye, 35.si düzenlenen şampiyonanın favorilerinden. Teknik direktör Ahıskalıoğlu "Bulgaristan'ta tek yumruk olduk. Madalyalarla döneceğiz" dedi.
Süper Lig 12.Hafta Puan Durumu

DEVLER İYİ BAŞLADI
33. Avrupa Basketbol Şampiyonası eleme grubunda Türkiye, ilk maçında Bulgaristan'ı 84-79 yendi. Maça iyi başlayan Türkiye, ilk periyodu 24-16 önde geçti. 2. periyodda Bulgaristan, öne geçerek devreyi 44-41 önde kapadı. Çekişmeli geçen 3 periyodu 64-61 yenik kapatan Millilerimiz, İbrahim'in sayılarıyla öne geçerek maçtan 84-79 galip ayrıldı.

22 Kasım 2001
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Ramazan | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED