T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
Tuncay'ın hedefi Avrupa

Attığı kritik gollerle birçok maçta Fenerbahçe'yi ipten alan genç yıldız, ileriki yıllarda Avrupa'da oynamak istediğini, ancak şu anda Fenerbahçe'nin başarısının çok daha önemli olduğunu söyledi.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçında attığı gollerle Sarı-lacivertlilerin devre arasına huzurlu bir şekilde girmesinde rol oynayan Tuncay, hedefinin ilerleyen yıllarda Avrupa futbol oynamak olduğunu söyledi. Bu sezon attığı kritik gollerle Fenerbahçe'yi bir çok maçta ipten alan genç yıldız, "Öncelikle hedefim Fenerbahçe'de başarılı olmak ve ideal kadro arasında yer alıp sürekli oynayan bir oyuncu olmak. İleriki yıllarda Avrupa'yı da düşünüyorum. Ama şu an için Fenerbahçe benim için çok önemli. İnter'in beni takip etmesi ve transfer girişimlerinde bulunması bana gurur veriyor" dedi.

HER YERDE OYNARIM

"Benim için mevki önemli değil. Nerede görev verilirse orada en iyisini yapmaya çalışırım. Forvette değil, ama forvetin arkasında oynarsam daha başarılı olurum" diyen genç yıldız, "Trabzon maçı öncesi menecerim Erdinç'e 2 gol atacağıma dair söz verdim. Ancak 3 tane attım. Attığım gollerin yanı sıra takımımın da bu maçta galip gelmesi benim için en büyük mutluluk oldu" şeklinde konuştu.

10 GÜNLÜK TATİL BAŞLADI

Bu arada Fenerbahçe'de 10 günlük devre arası tatili dün başladı. Teknik direktör Oğuz Çetin'in tatilde futbolculara yapmaları gereken bir program vererek, "Hedefimize ulaşmak için ikinci yarıda büyük bir savaş vereceğiz. Bunun için hepinizin çalışmalara hazır olarak gelmenizi istiyorum" dediği öğrenildi. Sarı-lacivertli takım 3 Ocak'ta Samandıra'da toplanıp 4 Ocak Cumartesi günü ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'ya gidecek.

Spor Yazarları
Mustafa Kutlu :
Futbolu özlemek
 
Coştu bizim çocuklar
Aybaba takviye istedi
Galatasaray'da revizyon başladı
Futbolumuz ligden taştı
Kartal yükselen değer
Devre arası tatilini geçirmek için Romanya'ya giden Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu, burada yaptığı değerlendirmede başarılı bir ilk devre geçirdiklerini söyledi. İlk yarı çok yoğun bir maç trafiği yaşadıklarını, aynı temponun 2. yarı da süreceğini belirten Rumen Hoca, bu nedenle devre arasını iyi değerlendirmeleri gerektiğini vurgulayarak, "Lig, UEFA ve Türkiye Kupası maçlarına çıktık. İkinci yarı yine aynı tempoya devam edeceğiz. Bu sebeple ikinci yarıya çok iyi hazırlanıp Lig, UEFA ve Türkiye Kupası'nı kazanmaya çalışacağız" dedi. Ligin ilk yarısında Sergen, Ahmet Dursun, Bayram ve İlhan gibi önemli oyuncularının sakatlığı nedeniyle zorluk çektiklerini ancak ellerinden gelene yaptıklarını belirten Lucescu, "Beşiktaş'a lig şampiyonluğunu, UEFA ve Türkiye kupalarını kazandırmak için söz vermedim. Sadece Beşiktaş'ı gazetelerin birinci sayfalarına taşımaya söz verdim ve bunu da başardım" diye konuştu. Öte yandan uzun süredir burnundan nefes almakta zorlanan Tamer'in bugün Memorial Hastanesi'nde ameliyat olacağı bildirildi.
24 Aralık 2002
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED