AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

S P O R
F.BAHÇE BOMBALANDI

Yeni sezona olağanüstü kötü başlayan Sarı-Lacivertliler İstanbulspor karşısında sahadan silindiler

  • AHMET BIYIKLI
    Sarı-lacivertliler, sezonun ilk maçında 55 bin taraftarının önünde İstanbulspor'a 3-0 mağlup oldu. Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, kontratak bir futbol sergileyen rakibi karşısında 9. dakikada Selçuk, 12. dakikada Tuncayla yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 19. dakikasında İstanbulspor, Balili'nin Enke'nin üzerinden nefis aşırtmasıyla 1-0 öne geçti. Bu golden sonra geniş alan bulan Sarı-siyahlılar, 30. dakikada Yordanov'un golüyle farkı ikiye çıkardı. Bir türlü takım oyununu oturtamayan Fenerbahçe, devreyi 2-0 yenik kapadı. İkinci yarıda da etkili futbolunun sürdüren İstanbulspor 58. dakikada Yordanav'un attığı golle farkı 3'e çıkardı. Sarı-siyahlılar'ın iki topunun direkten döndüğü maçta Fenerbahçe'den Erhan Albayrak kırmızı kart gördü: 3-0.

    DAUM Şokta

    Fenerbahçe'nin başına büyük ümitlerle getirelin Alman çalıştırıcı Cristoph Daum, istanbulspor karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyetle şok oldu. Takımının İstanbulspor karşısında 90 dakika boyunca tel tel dökülmesi karşısında kenarda seyretmekle yetinen Alman çalıştırıcı, takıma müdahale etme gereğinde dahi bulunmadı. Daum, ilk yarıyı 2-0 yenik kapayan takımda tek değişiklik olarak Hakan Bayraktar'ın yerine Rebrov'u alarak yaparken, başka değişiklik yapma gereği duymadı. Daum maçtan sonra ise futbolculara ceza idmanı yaptırdı.

    Ağla Fenerlim AGLA

    Bu yıl yaptığı flaş transferler ile Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'nin, istanbulspor karşısında aldığı 3-0'lık şok yenilgi taraftarını kahretti. Takımlarından başarı bekleyen ve bu yüzden 55 bin kişilik Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın tıklım tıklım dolduran Sarı-Lacivertli taraftarlar, takımlarının İstanbulspor karşısında erken havlu atması karşısında stadı erken terk ettiler. Kimisi ağlayan, kimisi üzgün gözlerle etrafa bakan Fenerbahçeli taraftarlar, bireysel olarak tepkilerini dile getirirken, takımı sessiz bir şekilde protesto ettiler. "Biz bu yıl da mı ağlayacağız?" diye üzüntülerini dile getiren taraftarlar yönetimin transferde geç kalması nedeniyle tepki gösterdiler.

    Spor Yazarları
    Salih Sezer:  
    Ham meyvayı kopardılar dalından  
    ŞİMDİ CSKA KORKSUN
    Kral, 1175 gün sonrü giydiği Sarı -Kırmızılı forma altında Diyarbakırspor'a attığı iki golle takımına moral kazandırırken gol sayısını da 196'ya yükselti.
    Süreyya 100 metre fark attı
    Golden Lig'de yarışan Altın Kız 15 rakibini geride bıraktı
    Denizli gülüyor
    Denizlispor, sezonun ilk haftasında Süper Lig'in yeni takımı Akçaabat Sebatspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.
    ATALAY: sorunlar acilen çözülecek
    Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki tüm sorunları gideceklerini söyledi.
    HALİÇ'te kürek çekildi
    Ayvansaray'da düzenlenen yarışlarda 10 takımdan 84 sporcu 4 kategoride mücadele etti.
    Malatya Adana'daVURDU
    Geçen sezonun başarılı takımlarından Malatyaspor, Adanaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.
    Tecrübesizliğin kurbanı olduk
    Trabzonspor Asbaşkanı Erol Tuna, Konyaspor karşısında 2-0'dan sonra ortaya konulan oyun kalitesinden ve futboldan son derece memnun olduklarını söyledi.
    Voleybolda Çek'leri devirdik: 3-1
    Ringde Freitas fırtınası



  • 11 Ağustos 2003
    Pazartesi
     
    Künye
    Temsilcilikler
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Karikatür | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED