AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

T E L E V İ Z Y O N
Erbil de aynı, hikaye de!

Yine M. Ali Erbil, yine komedi. Büyümüş de Küçülmüş'te Erbil sevdiği kıza kavuşmak için gençlik iksiri yapan çılgın eczacı rolünde. Hoş ve boş vakit geçirmek isteyenler izleyebilir

Başrollerinde Mehmet Ali Erbil, Nilgün Belgün, İlkay Saran ve Taner Ergör'ün oynadığı yeni bir komedi dizisi start alıyor bugün. Mehmet Ali Erbil'in, 45 yaşlarında hiç evlenmemiş bir eczacı olan Tarcan karakterini canlandıracağı Büyümüş de Küçülmüş adlı dizinin yönetmenliğini ise Levent Demirkale yapıyor. Tanıştığı kızla çıkabilmek için gençlik iksiri yapan, ancak bulduğu formülün ölçüsünü kaçırınca kontrolsüz olarak büyüyüp küçülen ve en son 10 yaşında bir çocuğa dönüşen Tarcan'ın macerasının ekrana geleceği dizinin ilk bölümünün konusu şöyle:

Bir Afacan, bir Tarcan

Tarcan, 45 yaşlarında bir eczacıdır. Babasından kalma eczaneyi işleten Tarcan, kızlardan uzak duran içine kapanık biridir. Ancak hayatı, 23 yaşındaki Şebnem'in eczanesine gelmesiyle değişir. Duyguları alt üst olan Tarcan, Şebnem'e âşık olur. Ama aralarındaki 20 yaşlık fark sorundur. Tarcan hayatının aşkına kavuşmak için gençlik iksiri yapmaya karar verir ve kendini gençleştirecek deneyler yapmaya başlar. Bunda kısmen başarılı da olur. Ama kafasındaki hesaplar bir türlü deneye uymayınca birden kendisini dokuz yaşındaki Afacan olarak bulur. Tarcan'ın ne zaman Afacan, ne zaman Tarcan olacağı belli değildir.
Kanal D / 20.30


TV fenomeni yeniden

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrol oynadığı, özel televizyonculuk tarihinde bir fenomen olarak anılmaya değer nadir dizilerden biri olan Deliyürek, ilk bölümünden itibaren tekrar ekranlara getiriliyor. Dizi, Yusuf'un Zeynep'e sürpriziyle başlıyor. Miroğlu Diyarbakır'da yaşadıklarından sonra Zeynep ile ilişkisini gözden geçirir. Kuşçu'nun giz dolu sözleri, Sabri ile Gülçin'in isim konusunda uzlaşamadıkları ikizleri ve yaşamın işaretleri Yusuf Miroğlu'nu Zeynep'e büyük bir sürpriz hazırlığı içine sokar.
Ancak bir başka sürprizi de Savaş Doğan, Yusuf'a hazırlamaktadır. Ayşegül ise, İstanbul'u terk etme kararı almıştır. Yusuf, Ayşegül'ü kalması için ikna edemez. Ayşegül sevgisi için gitmesi gerektiğine inanmaktadır.
Atv / 18.30


Erkekleri tanımak için Erkekler Kulübü

Bugün CNBC-e ekranlarına erkek bir yönetmenin objektifinden erkekleri anlatan bir film geliyor: The Men's Club. Yazar Leonard Michaels'ın romanından beyazperdeye aktarılan psikolojik yönü güçlü, özel bir film olan Erkekler Kulübü'nde, hepsi de hatırı sayılır oyuncular tarafından canlandırılan bir grup erkek, yoğun bir seans için bir araya gelir. Herkesin kendi hayati problemlerini ortaya döktüğü tartışma seansı, bir süre sonra çığrından çıkmaya başlayacaktır. Her biri iş hayatında öyle ya da böyle başarılı sayılabilecek erkekler konuştukça içlerindeki kötü yanlar da görünür hale gelir.

Erkekler Klübü

Orj Adı: Men's Club Yön: Peter Medak Oyn: Roy Scheider, Frank Langella, Harvey Keitel, Treat Williams, Richard Jordan Yapım Yılı: 1968 Türü: Psikolojik / Drama
CNBC-e / 21.00

 
Mutlu olmanın binbir yolu var
İkbal Gürpınar'ın sunduğu Mutluluk Yolu'nda, bir babanın kızına yaptığı baskı sonucu yaşanılanlar var. Ev sahibi ve kiracı arasındaki sorunların da ele alınacağı programda sevdiğine duygularını açamayan gencin, arkadaşı uğruna ondan vazgeçişi ve hastalığı sebebiyle okuldan dışlanan çocuğunu topluma kazandırmaya çalışan annenin yaşadıkları da var.
Stv / 22.15

Nasıl Evde Kaldım'da işler karışık
Lale Mansur, Tamer Karadağlı ve Nedim Saban'ın başrolleri paylaştığı Nasıl Evde Kaldım'da, büroda yaşadıklarından kafası karışan Melsa eve döner. Emir Melsa'yı merak ettiği için onu ziyarete gelir. Konuşurlarken Emir fenalaşır. Bu arada eve Haldun gelir ve Emir onun sesini duyunca evden kaçar.
Trt 1 / 20.50
11 Ağustos 2003
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED