T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N
Yeni Şafak'la
gündem analizi

Baş Sayfa'da Yeni Şafak var. Yazarlarımız yorumlarıyla siyasi gündeme projektör tutuyor.

3 Kasım'da yapılacak seçimlere kadar gündemi, gelişmeleri, yeni programlar ve bültenlerle ekrana taşıyan CNN Türk'te yayınlanan ve seçim münasebetiyle ekrana getirilen Baş Sayfa, seçim gündemini, siyasal gelişmeleri, son haberleri Türkiye'nin önde gelen gazetecileriyle birlikte ele alarak tartışmaya açıyor. Her hafta farklı bir gazetenin yazarlarıyla siyaset gündemini ve bu arenadaki gelşmeleri değerlendiren Baş Sayfa'da bugün, gazetemiz Yeni Şafak yazarları var. Tayfun Ertan'ın yönettiği programa, Fehmi Koru, Cengiz Çandar, Ali Bayramoğlu ve Kürşat Bumin konuk oluyor. Siyasetteki gelişmeler ve seçimin arka planına bakacak olan yazarlar, Baş Sayfa'da, "4 Kasım sabahında neler olabilir?" sorusuna da cevap arıyorlar. Cnn Türk / 18.05


Ekrandaki 'Ağa'lı düzenden sıkılanlara
her türden dizi...

KISA DEVRE: Dizide bugün, dayı ve yeğenler arasındaki yakınlaşmada ilk adım atılıyor. Dadı İclal ise, belalısı olan Bekir'i haşlıyor.
Trt 1 / 21.50

ZERDA: Dizinin bu bölümünde, Zerda'nın adı 'kısır gelin'e çıkıyor. Hâlâ kavuşmak için ümit besleyen Zerda, Sultan'ın eve kuma getireceğini öğrenir ve yıkılır. Zerda'yı zorlu bir çıkmaz beklemektedir.
Atv / 20.30

AYRILSAK DA BERABERİZ: Dizide, Teoman'ı kıskanan Berna çıkış yolu ararken imdadına anneler yetişiyor, onu eve bağlamak için bir çocuk yapmasını istiyorlar.
Trt 1 / 20.45

EFSANE: Bugün start alacak dizi, gündüz zabıta komutanlığı, gece ise kötüleri ısıran ve ısırmak suretiyle onları düzeltip iyi birer insan olarak yeniden topluma kazandıran bir halk kahramanı olan Pamir'in öyküsünü anlatıyor.
Star / 20.50

VAK'A-İ ZAPTİYE: Geçtiğimiz haftalarda start alan dizi, 1900'lü yılların İstanbul'unu anlatan bir komedi dizisi.
Star / 22.20

KARA MELEK: Dizide, Max hâlâ Logan'ı hayatından uzak tutmaya çabalarken, Joshua Annie'den ayrılmış olmanın hüznünü yaşamaktadır. Alec cinayet suçundan kendini temize çıkarmak için bir çözüm bulur.
Kanal 7 / 00.30

 
Ecevit'le seçimler, Türkiye ve Irak üstüne
Uğur Dündar, sunduğu Seçim Arenası'nda bu hafta, DSP Genel Başkanı ve Başbakan Bülent Ecevit'i konuk ediyor. Ecevit'in rahatsızlığından, partiden kopmalara, partide Ecevit sonrası olasılıklardan , Kuzey Irak'ta Türkiye'yi savaşa adım adım yaklaştıran gelişmelere kadar pek çok soruya cevap aranacak olan programda ayrıca, üniversite gençliğinin ülkenin geleceğine ilişkin görüşleri de var.
Kanal D / 23.00

Karadeniz'den ekrana yansıyanlar
Seçim 2002 yayınları kapsamında Türkiye'yi dolaşan 32. Gün, Karadeniz Bölgesi'nin sorunlarını yansıtıyor Giresun'dan. M. Ali Birand ve Rıdvan Akar'ın hazırladığı programda, bölgenin halk oyunları, kültürü ve yemeklerine de yer veriliyor.
Cnn Türk / 21.05

Uzan ve siyasal reklam tartışması
Haluk Şahin'in yönettiği ve Prof. Dr. Yılmaz Esmer ve Doç. Dr. Nuray Mert'in katıldığı Yüksek Siyaset'te, Uzan'ın Genç Parti'sinden hareketle, "Politikacı bir ürün müdür?" sorusu tartışılıyor. Programa, Yorum/Publicis'ten Uluslararası Siyasi Danışmanlar Derneği Üyesi Mehmet Ural konuk oluyor.
Tv8 / 23.00
17 Ekim 2002
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED