AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

BİLGİLİ'DEN BAŞKASINI TANIMAM

İstanbul'a döndüğünde başkan Bilgili'yle görüşeceğini söyleyen Cordoba, "Alacağım parayı konuşup kararımı vereceğim" diye konuştu.

Beşiktaş'ın Kolombiyalı file bekçisi Oscar Cordoba, başkan Serdar Bilgili'den başkasıyla transfer olayını konuşmayacağını söyledi. Henüz Beşiktaş'la anlaşma yapmadığını belirten Cordoba, "Kulübüm benimle bir türlü anlaşmaya yanaşmadı. Hep beni ucuza kapatmaya çalıştı. Ancak Arsenal devreye girince olaylar değişti. İstanbul'a döndüğümde sadece başkan Bilgili'yle alacağım parayı konuşacağım ve ona göre kararımı vereceğim" şeklinde konuştu.

YORGUNDUM ÖZÜR DİLERİM

Sezonun bitiminde başlayan Konfederasyon Kupası'nın kendisini çok yorduğunu ifade eden Kolombiyalı kaleci, "Kore'ye giden takımımızın kafilesine katılmak için Kolombiya'dan İstanbul'a geldim. Ardından da dinlenmeden Kore'ye gittik. Doğal olarak yorgunluğumdan İlhwa maçında kötü oynadım. Bunun için herkesten özür dilerim" diye konuştu.

KASITLI BİR OLAY YOK

Olimpik Lyon ile bugün oynanacak olan maçta kendisini affetireceğini vurgulayan Oscar, "Yorgunluğum sebebiyle ilk maçta kötü oynadım. Ancak hocam görev verirse iyi bir performans göstereceğim. Beşiktaş'ın başarısı için hep maksimum gücümle oynadım. İlhwa maçında kötü oynadım diye, yargısız infaz yapılmasın. Hiçbir şekilde kasıtlı bir hareketim yok. Lyon maçında taraftarlarımıza kendimi affetireceğim" dedi.

'İlhan'ı başka bir kulübe satmayız'

Beşiktaş'ın yıldız futbolcu İlhan Mansız'a Almanya'nın Hertha Berlin kulübü resmen talip oldu. Siyah-Beyazlı yönetime dün faks çeken Alman ekibi 2 milyon Euro vermeye hazır olduğunu belirtti. İlhan'ı başka bir kulübü satmayı düşünmediklerini belirten başkan Serdar Bilgili, "İlhan bizim için yararlı bir oyuncu. Sakatlığından dolayı takımla çalışmalara katılamıyor. En kısa zamanda iyileşerek, gerçek İlhan'ı tüm sporseverlere izlettireceğinden eminim" dedi.

Beşiktaş Lyon ile oynuyor

Beşiktaş Barış Kupası Turnuvası'ndaki ikinci maçında bugün saat 13.00'de Fransa'nın flaş takımlarından Olimpik Lyon'la karşı karşıya gelecek. Saat 13.00'da başlayacak maçı Kanal D'de naklen yayınlayacak. İlk maçta Güney Kore'nin Seongnam İlhwa takımına son dakikada yediği golle mağlup olan Beşiktaş, bugün oynayacağı Olimpik Lyon karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyor.

Kombineye UEFA engeli

Beşiktaş, UEFA'nın talepleri doğrultusunda, bazı tribünler için kombine kart satışı yapılmadığını açıkladı. Siyah-Beyazlı kulüp, UEFA'nın yer talebi nedeniyle numaralı J, K, ve VIP tribünlerinde kombine kart satışına sunulmadığı belirterek, "Divan Kurulu üyelerimiz hariç hiçbir gruba indirim yapılmayacak" diye açıklama yapıtı.

'Konsantre olamadım'

Sakatlıktan yeni kurtulan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Okan Koç, İlhwa maçında vasat bir görüntü çizdi. Seongnamlı Kim'le birçok pozisyonda karşı karşıya gelen genç yıldız,"Beşiktaş'taki bu ilk maçımda, konsantre olamadım. Sakatlığım da etkisi vardı. İlerleyen günlerde herşey daha iyi olacak" dedi.



17 Temmuz 2003
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED