AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

Fenerbahçe alkışlarla

Gurbetçilerin büyük sevgi gösterisinde bulunduğu karşılaşmanın gollerini Tuncay ve Hooijdonk attı.

Van Hooijdonk, Aurelio ve Selçuk'un ilk kez Sarı-Lacivertli formayı giydiği maçta Fenerbahçe Almanya'nın 2. Lig ekiplerinden Mannheim'ı 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe maça hızlı başladı. 10. dakikada Tuncay, orta sahadan taşıdığı topu, ceza sahasına girmeden soldan kaçan Semih'e aktardı. Genç oyuncunun pasıyla ceza sahası içinde bir kez daha topla buluşan Tuncay, düzgün bir plase ile topu kalecinin yanından ağlara gönderdi: 1-0. Daha sonraki dakikalarda da ataklarını sıklaştıran Sarı-Lacivertliler, Tuncay, Semih, Van Hooijdonk ve Selçuk ile gol pozisyonları bulmasına rağmen bunları değerlendiremedi ve ilk yarı 1-0 bitti.

HOOİJDONK'TAN İLK GOL

Fenerbahçe ikinci yarıya da hızlı başladı. 53. dakikada Semih çalımlarla ceza sahasına girer girmez vurdu, kaleci Ferhatoviç topu çeldi. Dönen topu boş kaleye Hooijdonk tamamlayarak Sarı-Lacivertlileri 2 farklı üstünlüğe çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maç öncesi ve sonrası, futbolculara ve teknik direktör Christoph Daum'a gurbetçiler büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Daum göz açtırmıyor

Almanya Kampı'nda hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, teknik direktör Cristoph Daum hazırlık maçı olmasına rağmen futbolculara göz açtırmıyor. Daum yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, oyuncular taktik ağırlıklı çalıştı. Sabah saatlerinde başlayan idmanda, insan şeklindeki standların arasına yerleştirilen oyuncuları, özellikle kanatlardan gelen pasları gole çevirme çalışması yaptıran Daum, oyuncuların daha çabuk olmaları konusunda sık sık uyardı. Daha sonra bir grup futbolcu, Roland Koch ile şut çalışırken, diğer grup ise Daum ile birlikte çalıştı. Sakatlığı süren Serhat ise, takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Fener'e İranlı sol bek

Fenerbahçe, İran Milli Takımı oyuncusu Ali Reza Vahedi ile görüştü. Sarı-lacivertli kulübün internetteki resmi web sitesinde yapılan açıklamada, İran'ın İstiklal takımında forma giyen sol bek oyuncusunun transferi konusundaki gelişmeleri transfer komitesi üyesi Hakan Bilal Kutlualp'in sürdürdüğü ifade edildi. İranlı oyuncuyla anlaşıldığı öğrenilirken tek sorunun yabancı oyuncu kontenjanı olduğu dile getirildi. Yönetim, yabancı kontenjanının boşalması sonrasında bu transferi bitirecek.

Spor Yazarları
Hasan Ötkün : Mustafa Kulein :
DirektörTurca Avcılara itiraf
 
Terim, umut dağıttı
Tecrübeli hoca, esas güçlerini Amsterdam Turnuvası'nda göstereceklerini söyledi.
BİLGİLİ'DEN BAŞKASINI TANIMAM
İstanbul'a döndüğünde başkan Bilgili'yle görüşeceğini söyleyen Cordoba, "Alacağım parayı konuşup kararımı vereceğim" diye konuştu.
F.BAHÇE defterini kapadım
Geçmişe sünger çektiğini belirten tecrübeli futbolcu, "Artık tek amacım var. O da Konyaspor'da başarılı olmak" dedi.
Trabzon'dan son atak
YERLİ MALI YURDUN MALI
ÜLKER TAM GAZ
Ligin iddialı ekibi, İbrahim Kutluay'dan sonra Hırvat Dujmovic'le de anlaştı.
'Bilardoda çığır açtık'
Kısa kısa...
17 Temmuz 2003
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED