AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

T E L E V İ Z Y O N
Sıcak havada da
havası iyi diziler

Pekçok dizinin tatile gittiği bugünlerde Hayat Bilgisi ve Mühürlü Güller sıcağa rağmen yeni bölümleriyle sürüyor.

Hayat Bilgisi'nde, dondurma satma savaşı başlamıştır. Bu durum öğrencilerin işine yarar. Yeliz güzellik yarışmasına katılmaya karar verir ancak dolandırılır. Sevda öğretmen ise Amil Bey'den para koparmak için yeni ve çok etkili bir yol bulmuştur. Bu arada Metin, Afet öğretmene evlenme teklifinde bulunur. Afet öğretmen bunu reddeder ve Tekin ile bir araya gelip Metin'in durumunu tartışır. Metin onları birlikte görünce olay çıkar.
Kanal D / 20.30

Mühürlü Güller

Mühürlü Güller'de ise, kasabadan birkaç çocuk kasaba dışında bir genç kızın cesedini bulurlar. Mualla, Canan ve Münire ise o sabah nalbura giderler. Tamir işleri için de kasabanın delikanlılarından Şeşbeş Ali'yi eve getirirler. Soruşturması sonucunda ise Şeşbeş Ali'nin zarı cesedin yakınında bulunur.
Trt 1 / 20.45

Aydan Şener ve Kutman'a tatil yok

Kış sezonunun en sevilen ve rating toplayan dizilerinden Perran Kutman'ın başrol oynadığı Hayat Bilgisi ile Aydan Şener'in uzun bir aradan sonra ekrana dönüş yaptığı Mühürlü Güller, yaz sezonunda yayınına ara vermeyen az sayıdaki diziden ikisi.


Sertap'la yeniden Eurovision

Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar'ın hazırladığı 32. Gün bu hafta, Eurovision birinciliğiyle Türkiye'ye 28 yıldır beklediği zaferi kazandıran Sertab Erener'i canlı yayında ağırlıyor. Sertab Erener'in şarkılarıyla da renklendireceği sohbette, Erener, "dünü bugünü", "Eurovision başarısı", "Avrupa ve dünya starı olma yolunda katettiği mesafe", "Eurovision'un ardından Avrupa'da çıkan albümü", "yurtdışında verdiği konserler" ve "Yunanistan'da aldığı tepkiler" gibi konuları Birand'a anlatıyor. Sertap Erener'in 'yurtdışı turneleriyle ilgili çok özel görüntüler' de programda ekrana geliyor.
CNN Türk / 23.05

 
Gazetecinin öyküsü: Metin Toker
Ölümünün birinci yılında Metin Toker bir belgeselle anılıyor. Toker'in hayat hikayesinin ekrana geleceği programda, ailesi ve arkadaşlarının dilinden ünlü gazetecinin hayalleri ekrana getiriliyor. İstanbul Edebiyat Fakültesi ve Paris Siyasal Bilgiler Enstitüsü'nü tamamlayan, 1954 yılında Akis Dergisi'ni çıkartan, uzun yıllar köşe yazarlığı yapan ve 1977-1980 yılları arasında Cumhurbaşkanlığı kontenjanından Cumhuriyet Senatosu üyeliği görevini de üstlenen Toker'in Türk basınına katkıları belgeselde ekrana geliyor.
Cnn Türk / 22.30

Sulardaki ölüm mücadelesi
Kanal 7'nin BBC yapımı belgeseli Avcının Günlüğü belgeselsever izleyici için yine ilginç bir bölümle ekranda. Tabiattaki yaşam mücadelesinin anlatıldığı Avcının Günlüğü'nde, bugün, Ölüm ve Yaşam Nehri başlığı altında nehirlerdeki yaşam mücadelesi anlatılıyor. Programda avcı ile avın sulardaki mücadelesi anlatılıyor.
Kanal 7 / 23.30

Kadınlar savaşmaya başlarsa...
Üç Vahşi Melek'te, Grossman, Grieser adındaki bir adamla buluşur. Grieser, bir dosya bulmuştur ve dosyada bir katilin cinayetleriyle ilgili resimler vardır. Ancak izlenmektedirler. Onları izleyen kişiler saldırır ve çantayı alıp Grieser'i öldürürler. Bunun üzerine Lena, Raven ve Franziska bu olayı araştırmaya başlar.
Kanal D / 22.00
17 Temmuz 2003
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED