T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i
 

NANKÖR DEĞİL BONKÖR
Uzakdoğu medyası bizim medyanın yapamadığını yaptı ve kral Ronaldo ile kıyasladığı Hakan Şükür'ün bir çok artısını ortaya çıkardı.

SPOR YAZARLARI

Ümit Aktan :
Sağolun çocuklar!...
Güray Soysal :
Ders almalıyız
Ali Gümüş :
Savaş'a yakıştı
TOBB da 'git' dedi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin tarihî toplantısında Başbakan Bülent Ecevit'ten ülkeyi kaosa sürüklemeden görevi bırakması istendi
KARAR VERMELİ
TOBB Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 7 saat süren toplantının ardından kaosun aşılması için başta Başbakan olmak üzere herkese çağrıda bulunarak, "Ülkesini sevdiği ve büyük hizmetler verdiği herkes tarafından kabul edilen Sayın Başbakan'ın alacağı kararla, ülkeyi kaosa sürüklemeden, siyasi belirsizlikleri ortadan kaldıracak bir yapıyı oluşturacağına inancımız tamdır" dedi.

Ecevit'le olmaz
Başbakan Bülent Ecevit'in görevden ayrılmasına yönelik çağrılar, Türkiye'den sonra yurt dışında da yoğunlaştı. "Hiçbir liderin vazgeçilmez olmadığına" dikkat çeken Financial Times Gazetesi, "Ecevit'le gitmek mümkün değil. Koalisyon partileri, bir seçim felaketini önlemek istiyorsa, kabul edilebilir bir lider üzerinde müzakereye başlamalı" yorumunu yaptı.

BUSH'UN LAKABI '88'
ABD Kongresi'nin Demokrat milletvekili Watson, "Bush düşük zekalı. IQ'su 88" dedi. Amerikalılar, Bush'u '88' lakabıyla anmaya başladı

Bankalar konusunda genel görüşme isteği
AK Partili Ali Coşkun ve arkadaşları, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen ve sağlıklı bir yapıya kavuşturulamayan bankalar konusunda genel görüşme istedi.

Samanyolu'nda milyarlarca Dünya
Gökbilimciler, Samanyolu galaksisi içinde, Güneş'ten farklı bir yıldızın etrafında dönen 100. gezegenin keşfi üzerine, galaksimizde milyarlarca Dünya olabileceğini söylüyorlar.

'Magandalar'ı kadınlar yönetiyor
Dış görünüş itibariyle kadına üstünlük kurduğu sanılan "maganda" erkek tipinin gerçekte kadının gizli yönetiminde olduğunu belirten Doç. Dr. Ömer Üre, "Gerçekte, maganda erkeklerin tamamı duygusaldır" dedi.

ATO Halkbank'tan 15 trilyonu çekti
KOBİ'lere kredi sağlayan Halkbank'ın son üç yılda tüccara arka arkaya gönderdiği hacizlerin faturası ağır oldu. Ankara Ticaret Odası, üyelerine haciz gönderen Halk Bankası'na kızdı ve bankadaki 15 trilyonluk mevduatını geri çekti.

 
Rahşan Hanım hemşireyi almadı
Rahşan Ecevit'in, Oran'daki eve almadığı hemşire Moğultay, Başbakan'ın bakımıyla ilgilenmek yerine akşama kadar dışarıdaki çadırda bekliyor
Uçaklar çarpıştı öğrenciler öldü
Moskova-Barcelona seferini yapan Urallar'daki Türk ülkesi Başkurdistan Havayolları'na ait Tupolev 154 tipi Rus yolcu uçağı ile, Alman Boeing 757 tipi bir kargo uçağının havada çarpışmaşı büyük bir trejediye neden oldu. Kazada 52'si çocuk 71 kişi öldü. Başkurdistan'da yas ilan edildi.
Mescid-i Aksa'nın minberini Türk kündekar onaracak
Mescid-i Aksa'nın 33 yıl önce yanan minberini yapmak için Konyalı kündekar Mevlüt Çiller Usta, Ürdün'e gidiyor. Türkiye'den çıkışı yasak olan 15 metreküp ceviz ağacı, bu iş için Ürdün'e, Bakanlar Kurulu'nun özel izniyle gönderilecek.
'Genelge cinayeti'ne müfettiş
Sağlık Bakanı Osman Durmuş, kanser hastası Medine Bircan'ın, sağlık karnesinde başörtülü fotoğrafı bulunduğu için tedavi edilmeyerek ölümüne neden Çapa'ya müfettiş gönderdi.
ABD bombalıyor
Afgan köyündeki düğün törenini bombalayıp çoğu kadın ve çocuk 150 Afgan köylüyü öldüren ABD savaş uçaklarının, Uruzgan civarında da çok sayıda köyü bombaladığı bildirildi.
3 Temmuz 2002
Çarşamba

PİYASALAR
Dolar 1.618.000
Euro 1.595.000
Altın (Cum.) 110.000
Borsa 9.134


Türkiye'de Hava
Adana 22 / 33
Ankara 16 / 31
Bursa 20 / 32
Diyarbakır 19 / 37
Erzurum 8 / 20
İstanbul 22 / 29
İzmir 22 / 34
Trabzon 19 / 24
 

Albayrak Şirketler Grubu
   
Y A Z A R L A R
Nazlı Ilıcak : Fehmi Koru :
Ecevit, Bahçeli ve AB Bombalar bizim başımıza düşüyor
Mehmet Barlas : Cengiz Çandar :
Su kullananın, toprak işleyenin,
koltuk oturanın!..
Türkiye ve Kıbrıs Türkleri için
'ulusal görev'...
Ali Bayramoğlu : Taha Kıvanç :
Siyasetin sefaleti, gelecek ve
Ecevit'in rolü
Herkes burada
Mehmet E. Yavuz : Nurettin Canikli :
Onlar ne diyorsa, siz tersini anlayın! Brezilya istenileni yaptı,
batmaktan kurtulamıyor
Yusuf Kaplan : Mustafa Karaalioğlu :
Sekülerlik, insanı barbarlaştırıyor Ecevit'in kaburga kırıkları
Mehmet Şeker : Kürşad Bumin :
Dar geliyor ülkemin meydanları Şimdi de 'Korkunç Yenge' dalgası!
Mustafa Kutlu : Resul Tosun :
El değmedik ne kaldı Partilerin özellikle de AK Parti'nin
İnsan Hakları Karnesi! (2)
 
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED